Комунальні “незручності”

Я особисто звертався до міськвиконкому з проханням встановити контейнери для твердих побутових відходів на вулиці 1-й Проспект. Отримав відповідь, що до кінця поточного року питання буде вирішене позитивно. Сподіваємося…
Але, на жаль, сміття – не єдина наша біда: раз, а то й двічі на місяць у місцевій електромережі різко падає напруга або електроенергію вимикають узагалі. У контрольно-диспетчерській службі міськвиконкому мені з цього приводу пояснили, що таке трапляється через профілактику. Але що ж то за профілактика така, коли під час її проведення напруга в мережі коливається від 180 до 250 вольт, внаслідок чого ламаються дорогі електроприлади? Мені довелося придбати спеціальний блок захисту приладів, щоб убезпечити їх від таких різких перепадів напруги. Але хто із сусідів не встиг вчасно цього зробити, в тих техніка вийшла з ладу.
До усіх цих бід слід додати ще й відсутність у нашому районі аптеки та крамниці – за будь-якою господарською дрібницею доводиться їхати в місто. Та й транспортне сполучення із містом у нас недостатнє – особливо це відчувається в базарні дні, коли люди повертаються додому з повними сумками. Тож ми, мешканці району Червоний Шлях, звертаємося до міської влади з проханням зобов’язати комунальників сумлінніше виконувати свої обов’язки.

Йосип ТОПЧІЄВ,
ветеран Збройних
сил України.
м.Полтава.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.