Вбережімо дітей від травм

Володимир КРАВЧЕНЯ
Начальник УДАІ ГУ МВС України в Полтавській області, підполковник міліції

Ось зовсім свіжі факти. 4 червня 2008 року на 1-му кілометрі автодороги Озера–Григоро-Бригадирівка автомобілем був травмований неповнолітній велосипедист, 1997 року народження, мешканець с. Озера Кобеляцького району. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав важкі тілесні ушкодження. Він був доставлений на лікування до Кобеляцької центральної районної лікарні, де від травм помер.
Водій зник із місця дорожньо-транспортної пригоди, не поцікавившись станом потерпілого. Невдовзі працівники ДАІ розшукали горе-водія. Вразило те, що наїзд на 11-річного хлопчика скоїла жінка, теж мати.
Цього ж дня о 20.10 у смт Велика Багачка по вул. Шевченка рухався автомобіль ВАЗ-2106 під кермуванням власника цього авто, громадянина П., 1978 року народження. Авто наїхало на 10-річного учня, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження.
Таких прикладів можна, на жаль, навести багато. У зв’язку з цим Державтоінспекція області звертається до батьків із проханням не залишати без уваги дітей на вулицях. Навчайте їх неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.
Звертаємося також і до водіїв. Побачивши дитину на проїжджій частині, будьте особливо пильними, адже від вас залежить життя та здоров’я неповнолітніх.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.