Полтавщина

Профінансувало роботи ВАТ “Полтавський ГЗК”. Вшанування пам’яті тих, хто загинув на виробництві, стало одним із заходів Тижня охорони праці на Полтавщині.
Та разом із серйозними увіковічненнями Комсомольськ здивує й оригінальними скульптурами, авторами яких є діти. Дві з них встановлять у місті до 29 листопада – дня заснування Комсомольська. Для цього “Клуб почесних громадян міста” ініціював та фінансово підтримав конкурс дитячої декоративної скульптури. 150 юних комсомольчан виготовили не лише ескізи скульптур із пластиліну та гіпсу, а й придумали легенди своїх творчих задумів.
У молодшій віковій категорії перемогла робота 8-річного Богдана Безлуцького ”Дружба”, де втілені герої мультфільму про кота Леопольда. Хлопчик пояснює, що діти та дорослі, які посварилися, неодмінно помиряться біля його скульптури. Серед переможців старшої групи – Ольга Зілінська, вона запропонувала встановити скульптуру “Восьминіг-зростомір”. Ставши поряд із нею, діти зможуть побачити, наскільки вони виросли.
Водночас на вулицях Комсомольська встановлять ще кілька скульптур, визнаних кращими, – крамничку для закоханих з домашніми капцями поруч, мудру сову, яка читає книгу, маля в капусті, золоту рибку тощо.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.