Православна література – джерело вічності

Як зазначив Високопреосвященніший архієпископ Полтавський і Миргородський Филип, торік єпархія передала книгозбірні 50 найменувань православної літератури, цього року – більше 60, а загалом – понад 200 книжок. Серед них – духовні оповідання, підручники з християнської етики, історичні оповіді тощо.
Презентуючи видання, владика сказав:
– Кожна людина, котра цікавиться духовною історією, культурою, зможе знайти для себе відповідну літературу. До того ж ми представляємо видання для дорослих, для дітей, вони доступні широкому загалу читачів.
Серед презентованих видань – підручник "Джерело вічності", книги "Основи благочестя", "Християнська етика в українській літературі", "Енциклопедія маленького християнина", "Дітям про молитву", "Сучасна практика православного благочестя", "Святитель Іоанн Златоуст. Вибрані твори". Привертає особливу увагу книга Віри Жук "Полтавський Хрестовоздвиженський монастир". Вона видана у Полтаві, розповідає про історію і сьогодення святині, книга гарно ілюстрована.
Представники відділу обслуговування читачів книго-
збірні зазначили, що для бібліотеки така добірка літератури – неоціненний подарунок. Адже духовна література, подарована Полтавським єпархіальним управлінням торік, користується неабияким попитом серед читачів.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.