Військові США подарували полтавцям джаз

А 20 квітня такий концерт за сприяння міського голови Полтави відбувся в обласному центрі в приміщенні Палацу дозвілля “Листопад”. Головна мета цього концертного туру, йшлося під час прес-конференції для ЗМІ, яку провів учасник колективу Вінсент Дубліно, – зміцнення культурних зв’язків між народами України і США. Зазначалося також, що військовий музичний колектив США виступає в Україні вперше.
Check Six – провідна джазова група оркестру Військово-повітряних сил США в Європі. З моменту свого заснування у 1945 році джазовий ансамбль, який складається з 13 музикантів, представляє найкращі твори цього американського музичного стилю в Європі та Південно-Західній Азії. Він продовжує музичну традицію майора Гленна Міллера та його оркестру Військово-повітряних сил.
Перед початком концерту, який зібрав численну кількість глядачів, гостей привітала заступник міського голови Полтави Лариса Семеняга. А учасники муніципального оркестру “Полтава” під керівництвом Едуарда Головашича провели своєрідний “музичний потиск рук через океан”, виконавши гімни США та України, а також кілька композицій.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.