То без газу, то без світла

Аварійні бригади ВАТ “Кременчукгаз” одразу взялися за ліквідацію аварії. На ремонтних роботах було задіяно 7 аварійних бригад, це майже 100 чоловік, та 12 одиниць техніки. Уже близько 21-ї години газопостачання у житловому кварталі було повністю відновлене. Причину, через яку спрацювала захисна система на газорозподільному пункті, встановити поки що не можуть. Відомо лише, що зовнішнього впливу не було.
Нагадаємо, що Кременчук такий випадок переживає вдруге – у  березні протягом трьох днів більше 40 тисяч кременчужан були без газу через зовнішній фактор – потрапляння окалини в газопровід.
О 21.30 у полі поблизу села Недогарки Кременчуцького району з невідомих причин загорілася засувка розподільчого газопроводу. В результаті від газу було відключено 2 населених пункти. Пожежу ліквідувало 1-ше відділення ПДПЧ-14. А через дві години аварійна бригада Кременчуцького УЕГГ відновила газопостачання сіл.
У ніч із 13 на 14 квітня у Автозаводському районі Кременчука через проходження грозового фронту стався обрив лінії електропередач – і з 8-ї години було знеструмлено 10 багатоквартирних будинків по вулиці 60 років СРСР та проспекту 50 років Жовтня. На місці аварії працювали 2 аварійні бригади місцевої філії ВАТ “Полтаваобленерго”, і близько 19-ї години енергопостачання будинків було відновлене, повідомляють у Центрі пропаганди ГУ МНС України в Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.