“Студент року” вчиться в Кременчуці

Учасники мали гідно представити себе: життєве кредо, таланти, здатність розбиратися у молодіжних проблемах. Презентували власні соціальні проекти, яскраві сценічні номери. Заслужену перемогу, почесний титул “Студент року” і приз від спонсорів – путівку на двох у Чехію в Карлові Вари – здобув представник Полтавської області – студент Кременчуцького інституту Дніпропетровського університету економіки та права Артем Блінов, який від самого початку змагання вирізнявся з-поміж інших оригінальністю, ерудицією і впевненістю в собі. Його емоційний виступ в останньому конкурсному епізоді “Коли приходить натхнення” викликав овацію. Чимало балів, а ще більше – глядацьких симпатій отримали також спортсмен, хореограф і гуморист, майбутній фахівець фізвиховання Артем Соколенко з Луганська, чарівна представниця Львівського національного університету внутрішніх справ Леся Тіцька, майстриня перевтілень з Київського університету “Крок” Тетяна Касумова. Сподобалися глядачам авторські віршовані виступи Олександра Тихоновського з Чернігівського інституту економіки і управління. Самобутнім номером із пантомімою порадувала глядачів житомирянка Владислава Генш, студентка університету “Україна”. Гарний командний виступ у стилі КВК показала Ірина Цехоцька з Миколаївського держуніверситету. Поза конкурсом, без групи підтримки представив Запорізький регіон майбутній медик Олексій Коломоєць.
Гостей привітали начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту  облдержадміністрації Віктор Пожечевський і заступник міського голови Полтави Лариса Семеняга. Курсанти Полтавського військового інституту телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету “КПУ” пошанували учасників конкурсу музичним сувеніром. Фіналістам  надійшло вітання від Катерини Ющенко та Фонду “Україна-2000”. Отримали вони й подарунки від організаторів та місцевої влади.
 Голова журі, президент Інституту демократичного суспільства, керівник проекту “Студент року” Сергій Шахов подякував усім за прекрасне дійство та під шквал оплесків оголосив переможцем кременчужанина. По закінченні молодіжного свята студентів чекала велика дискотека у клубі “Фрапе”. Офіційна церемонія нагородження фіналістів  Всеукраїнського конкурсу відбудеться у Києві.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.