Спорт

Ворота одеситів постійно перебували під загрозою – вже на п’ятій хвилині Чичиков залишився наодинці з голкіпером гостей, однак м’яч пролетів мимо цілі. Були чудові моменти і в Главіни та Кравченка, але забити гол вдалося лише Єсину, котрий на  36-й хвилині технічно перекинув м’яч через воротаря “Чорноморця”. Той же Єсин став співавтором другого голу: після його прострільного удару наприкінці першого тайму захисник гостей Яценко переправив м’яч у свої ворота.
Похвально, що “Ворскла” і після перерви не поступилася ініціативою, змушуючи одеситів помилятися в захисті. Як наслідок, один із лідерів “Чорноморця” – Коритько – був вилучений з поля, тож матч гості догравали в меншості.
У цій грі за “Ворсклу” виступали: Долганський, Чижов, Даллку, Кравченко (Цихмейструк, 90), Чичиков (Янузі, 80), Цуррі, Медведєв, Главіна, Маркоскі (Деспотовські, 79), Ярмаш, Єсин.
Решта матчів 22-го туру закінчилася з таким рахунком: “Металіст” – “Арсенал” – 2:4, “Закарпаття” – “Дніпро” – 1:1, “Нафтовик-Укрнафта” – “Карпати” – 0:0, “Зоря” – “Металург” З – 0:1, “Металург” Д – ФК “Харків” – 0:0, “Динамо” – “Кривбас” – 3:0, “Таврія” – “Шахтар” – 3:2.

Із Криму – без поразок
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

Гравці ФК "Полтава" повернулися з тренувального збору в Криму, що проводився у рамках підготовки до першості України в другій лізі. Наші земляки зіграли чотири контрольних поєдинки і в жодному не поступилися. В останніх матчах полтавці молодіжним складом перемогли з рахунком 3:1 команду "Іллічівець-2" з Маріуполя. Відзначились Анатолій Подробаха та двічі – Володимир Мельниченко. Потім підопічні Олександра Омельчука зустрілися з російською командою "Сокіл" із Саратова. У підсумку бойова нічия – 1:1. Гол у складі полтавців – на рахунку Сергія Алієва.
Нагадаємо, що в інших контрольних матчах кримського збору ФК "Полтава" зіграв у нульову нічию з підмосковною командою "Реутово" та переграв "Іллічівець-2" – 2:0.
До початку першості у другій лізі, яка стартує 3 квітня, ФК "Полтава" проведе ще один тренувальний збір удома.

Полтавський тріумф
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У  спортивному залі Полтавського СПТУ-9 відбувся відкритий турнір із боксу “Юний спартаківець”. У змаганнях взяли участь близько 80 спортсменів із восьми команд із Полтави, Комсомольська, Новосанжарського району, а також міст Харкова та Люботина (Харківська обл.).
Серед 54-х спортсменів 1994–1995 років народження у вагових категоріях 32, 34 та 66 кг перемогли борці з Нових Санжар. В інших вагових категоріях кращими були полтавці з комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.
У старшій віковій групі 1990–1991 років народження виступили 25 спортсменів. Наші земляки поступилися тільки у двох вагових категоріях. Одну золоту нагороду здобув спортсмен із Комсомольська, всі інші нагороди дісталися полтавцям, повідомив суддя національної категорії Олександр Іваненко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.