Спорт

У другому таймі гра вирівнялася, і команда "Зімбру" забила м'яч у відповідь, але всі інші намагання молдавських футболістів виявилися марними. Остаточну крапку в цій грі на 80-й хвилині поставив Чічіков – 3:1.
У складі "Ворскли" проти "Зімбру" грали: Долганський, Даллку, Медведєв, Джурічіч, Цуррі, Платонов, Ярмаш, Єсін, Маркоскі, Чічіков, Джакобія.
Цього ж дня наші земляки зіграли, але вже іншим складом, із гданською "Лехією". "Ворскляни" постійно атакували, а забивали польські футболісти. Остаточний рахунок – 0:3. Тобто у "біло-зелених", на жаль, є прогалини і в захисті, та особливо – в атаці. Треба б якомога швидше їх "залатати", адже до офіційних ігор чемпіонату часу залишилося обмаль.
У цій зустрічі "Ворскла" грала у такому складі: Остапенко, Гришай, Пєсков, Рудченко, Чижов, Деспотовські, Вовкодав (Чеснаков, 46), Субочев, Стоймировіч, Груміч, Кіровські.
Сьогодні спаринг-партнером "Ворскли" буде сімферопольська "Таврія".
Дублери "біло-зелених" у товариському матчі з ровесниками з львівських "Карпат" розійшлися з нічийним результатом – 0:0.

Здобутки полтавок
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

У Харкові та Чернівцях відбувся третій тур із волейболу Вищої студентської ліги України серед жінок.
Спортсменки Полтавського державного педагогічного університету перемогли всіх своїх суперниць – команди м. Харкова – державного педагогічного університету, національної академії міського господарства та національного економічного університету. Наші землячки з 25 очками займають першу сходинку у турнірній таблиці. На другому місці – майбутні педагоги з Харкова, на третьому – студентки Київського національного технічного університету.
Чотири заключні фінальні зустрічі полтавки проведуть 24–28 березня вдома. Готують наших спортсменок до змагань головні тренери команди Анатолій Воліченко і Олександр Кириленко.
Львівське "золото" комсомольчанки
Наталія КОЛОДЯЖНА
У Львові відбувся чемпіонат України з кульової стрільби. У ньому взяли участь і спортсмени Полтавщини. Вони боролися за медалі турніру серед понад трьохсот наших співвітчизників.
Як повідомив один із тренерів полтавської збірної Олександр Сємакін, команда здобула лише одне "золото". Володаркою найвищої нагороди змагань стала комсомольчанка Світлана Бойкова. Вихованка заслуженого тренера України Євгена Безпалька показала найкращий результат у стрільбі з малокаліберної гвинтівки лежачи на 50 метрів. Решта наших спортсменів не потрапили до трійки призерів у своїх дисциплінах. Деякі з них змогли вибороти для полтавської збірної очки за рахунок місця не нижче 16-го. Четверті сходинки у своїх вправах зайняли комсомольчани Олексій Небесний, Владислав Григоренко і Сергій Щербачов. В останнього, окрім того, – ще й восьма позиція. П'яте місце – у комсомольчанина Олексія Сахна.

Лідер – команда із Зінькова
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У Зінькові відбувся 1-й тур всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань із гандболу серед юнаків 1993 року народження. Шість команд були поділені на дві групи. Господарі в першій напруженій боротьбі зіграли унічию – 27:27 – із головним своїм суперником – командою Київської області. У наступному поєдинку вони перемогли волинян із рахунком 33:20. Після першого туру зіньківчани за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів займають першу сходинку в своїй групі. Лідер другої групи – команда "ЗТР" із Запоріжжя. Окрім того, в цій групі ще змагаються колективи з Києва та Закарпатської області.

Путівки до збірної області
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

У Гребінці, в закритому манежі, відбулися змагання на Кубок області з легкої атлетики. Його метою був відбір спортсменів від Полтавщини на участь у чемпіонатах та кубках України. У стрибках у довжину переміг Роман Персань. Його результат – 7 м 22 см. Андрій Пашетних, який півтора року відновлювався після травми, переміг у бігу на 60 м із бар'єрами. На середніх дистанціях беззаперечним лідером був Сергій Лисенко, а серед молоді на 800-метрівці непоганий результат продемонструвала студентка першого курсу Полтавської державної аграрної академії Яна Янош. До речі, серед студентів, які потрапили до збірної області, дев'ять представляють саме аграрний вуз.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.