Спорт

У юнацьких змаганнях взяли участь 34 команди, які поділені на 6 підгруп. Матчі відбувалися у Кобеляках, Гадячі, Великих Сорочинцях, Гребінці та Полтаві. До фінальної частини змагань виходять по дві команди з групи.
Футбольні матчі серед держслужбовців розпочнуться з 17 лютого. Заявки уже подали 16 команд. Змагання "Граймо за Україну разом" проводить обласна федерація футболу.

Путівку до півфіналу заброньовано
Наталія КОЛОДЯЖНА

Команда Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи љ 2 зайняла третє місце на змаганнях із пляжного волейболу за підсумками 1-го туру першості України. Поєдинки відбулися у Чернігові, де змагалися 20 команд.
Як розповіла тренер Ірина Юрченко, полтавські 14-річні волейболісти показали високий клас. Про це свідчить хоча б те, що наші земляки у вісьмох зіграних матчах здобули 7 перемог. Лише в одному поєдинку вони поступилися місцевим спортсменам.
У підсумку полтавці поки що – на третій сходинці, попереду – 2-й тур змагань. Саме він і вирішить, які команди потраплять до півфіналу. Ірина Юрченко стверджує, що наші хлопці уже забронювали там собі місце, оскільки виконали завдання-максимум у першому турі. Тому якщо навіть полтавські волейболісти у другому турі займуть п'яту сходинку, півфінал їм гарантовано.

Змагалися правоохоронці
Володимир ВИСОЦЬКИЙ
Журналіст

Спортсмени правоохоронних органів фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” почали змагання в залік спартакіади 2008 року. Першим видом спорту став настільний теніс. Серед 63 спортсменів із 23-х команд визначили кращих.
В особистому заліку переможцем став Сергій Кийло – співробітник ГУ МНС України в Полтавській області. На другій сходинці – Роман Доценко, співробітник УСБУ в Полтавській області, а бронзова нагорода дісталася представникові УМВС України в Полтавській області Олександру Глушку.
У командному заліку перемогли спортсмени обласного управління внутрішніх справ, представники обласного управління служби безпеки – другі, а співробітники управління податкової міліції – на третій сходинці.

Білоруська "бронза" полтавських школярів
Олександр ЯКОВЛЄВ
Журналіст

Команда юних шахістів Полтави на 6-му міжнародному шаховому фестивалі "Орша-2008", що відбувся в Білорусі, зайняла третє місце. У цих змаганнях взяли участь 18 команд із України, Росії, Білорусі, Молдови, Казахстану та Латвії. Тренер полтавської команди Олексій Курашенко розповів, що його вихованці в цьому турнірі беруть участь вчетверте і саме в 2008-му досягли найвищого результату.
У складі нашої команди виступали учні полтавських шкіл: Євген Мироненко (1994 р.н., ЗОШ љ26), Василь Синиця (1996 р.н., ЗОШ љ38), Валентин Гайдай (1995 р.н., гімназія љ 31) та Оксана Гайдай (1997 р.н., гімназія љ 31). Перше місце на шаховому фестивалі "Орша-2008" здобули юні шахісти з російської Тули, друге – з Вітебська (Білорусь), третє – з Полтави (Україна).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.