Мов летючі миші…

Район практично залишився без освітлення вулиць, – розповів директор КП “Міськсвітло” Віктор Деркач. – Один метр дроту коштує дві з половиною гривні. Тобто лише на придбання нового дроту 25 тисяч гривень знадобиться, та ще й на самі роботи… Я обійшов весь район, і лише один чоловік сказав, що бачив о третій ночі якихось підлітків, які залізли на стовп. Він крикнув на них, ті повтікали. Але крадіїв досі не знайшли”.
За словами комунальників, зловмисники забираються на стовпи без спеціального спорядження, і яким чином вони це роблять, не зрозуміло. “Хоч бери їх на роботу у “Міськсвітло”, – каже Віктор Деркач. – Якби можна було, то нехай би їх, як знайдуть,  примусили відновити пошкоджені мережі”.
У міліції кажуть, що патрулі отримали відповідні вказівки, а кримінальної справи за фактом ще не порушили.
 Дорожні пригоди

Рикошетний мотоцикл

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Ця пригода сталася в Миргороді. 22-річний водій мотоцикла Ява-350, мешканець села Дібрівки Миргородського району, зіштовхнувся з автомобілем “Фольксваген-Пассат”, яким кермував 29-річний водій. Після зіткнення мотоцикліст втратив керування і скоїв наїзд на 56-річного перехожого та зіштовхнувся з припаркованим автомобілем ВАЗ-21101, повідомили в управлінні з питань НС облдержадміністрації. Внаслідок дорожньої пригоди постраждали мотоцикліст та його пасажирка, 17-річна мешканка Дібрівки, а також перехожий. Усі троє з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до Миргородської ЦРЛ.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.