Веселих свят, змістовних буднів

Прикро про це говорити, але деякі колеги вдалися до недобросовісної конкуренції як у веденні передплати, так і у випуску реклами. Комусь може й видатися дотепною, скажімо, аудіопродукція, в якій застосовуються некоректні порівняння, спрямовані проти іншого видання, але ж ні тиражу, ні авторитету, до речі, доволі солідній газеті, що таким чином піарилася, це не додало. Що ж, нехай це залишається на сумлінні авторів такої "знахідки". Ми ж були і залишаємося відкритими, готовими до чесного творчого змагання за передплатників, читачів, шанувальників.
2008-й для нас особливо знаменний, адже у квітні цього року "Зорі Полтавщини" виповнюється 170 літ. Прийнявши естафету в "Полтавских губернских ведомостей», інших видань, які прийшли їм на зміну, "зоряни" різних поколінь плекали свою газету, прагнули не лише писати історію сучасності, а й безкомпромісно захищати інтереси читачів. Ці славні традиції випало продовжувати і примножувати нам. Редакційна політика залишається незмінною. Газета не буде ареною політичних розборок чи предметом тиску різноманітних діячів, які б посади вони не займали, у які б кольори вони не зафарбовувалися чи перефарбовувалися. Таку чітку позицію ми можемо займати завдяки вашій, шановні передплатники, підтримці. Ви дали нам високий мандат довіри, і це зобов’язує журналістів, увесь колектив редакції до творення газети, яка служить людям.
"Зоря Полтавщини" і надалі світитиме вам, незважаючи на буревії, на будь-яку політичну погоду.
Шановні наші передплатники, читачі, чомусь воно так складається, що навіть у свята важко абстрагуватися від проблем. Втім, хочеться сподіватися, що вони врешті відступлять. А так неодмінно станеться, якщо й надалі будемо разом.
На порозі одного з найвеличніших свят – Різдва Христового – бажаємо нашим передплатникам, усім полтавцям миру і злагоди, здоров’я і достатку, любові й щастя.
Нехай дзвінкі колядки звучать у ваших оселях, столи прикрашають паляниці з ярої пшениці, а яскрава Віфлеємська зоря осяває ваш життєвий шлях!
Веселих вам свят і змістовних буднів!

Редколегія всеукраїнської громадсько-політичної
газети "Зоря Полтавщини".
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.