Відеокамера допомогла знайти підозрюваного

Підібравши на дорозі уламки з легкового автомобіля та осколки скла, вони зрозуміли, що тіло постраждалого хтось перетягнув на узбіччя. Хто саме це зробив, з’ясувати допомогла відеокамера, встановлена на фасаді Палацу культури. Запис спостереження чітко зафіксував машину таксі "Daewoo Lanos", яка збиває чоловіка, що вийшов на проїжджу частину, тримаючи в руці 20 грн.
– Далі все було так, як ми й передбачали, – говорить начальник міського управління міліції Василь Овчаренко. – Єдине, чого ми спочатку не могли точно знати, – це марка машини. Відеокамера все прояснила. Не гаючи часу, правоохоронці перевірили всі автостоянки й швидко знайшли машину з характерними ушкодженнями. Як з’ясувалося,
26-річний водій уже встиг побувати на авторинку й придбати необхідні для заміни автозапчастини. Якби він устиг це зробити, його вину було б дуже важко довести. Найстрашніше в цій історії те, що потерпілий, отримавши пошкодження голови та стегна, був ще живим, але водій покинув його напризволяще. Десь за годину він повернувся, та, побачивши мертве тіло, зник. Звісно, диспетчеру таксі про пригоду нічого не повідомив. Наразі проти водія порушено кримінальну справу.
Василь Овчаренко також розповів, що незабаром у найбільш кримінально небезпечних місцях Кременчука (центральні площі міста, перехрестя біля ринку та залізничного вокзалу) з’являться камери відеоспостереження. Кошти на їх придбання в сумі 200 тис. грн вже виділили з міського бюджету депутати міської ради.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.