Про нас пишуть

Восени привернула увагу всеукраїнської журналістської спільноти ініціатива обласної організації Національної спілки журналістів України з вшанування пам’яті тих колег, які пішли за вічну межу. Нагадаємо, тоді полтавські журналісти разом із головним редактором "Зорі Полтавщини", головою обласної організації НСЖУ Григорієм Гринем біля приміщення нашої редакції посадили символічне Дерево Пам’яті. Про це повідомив своїм читачам жовтневий номер журналу НСЖУ та Київського національного університету імені Тараса Шевченка "Журналіст України".
Аналізуючи висвітлення останньої виборчої кампанії в засобах масової інформації, той же номер "Журналіста України" відзначає, що в порушення закону в багатьох виданнях не вважали за потрібне маркувати явно агітаційні матеріали. "Аби ж тільки всі газети, як, скажімо, "Зоря Полтавщини", позначали ці матеріали рубрикою "Передвиборна агітація"! До речі, полтавчани давали цю рубрику досить величеньким шрифтом…" – пише автор журнального матеріалу.
"Зоря Полтавщини" намагалася і прагне й надалі бути чесною по відношенню до своїх читачів. Залишайтеся з нами і в наступному році.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.