Сільські проблеми вирішують громадою

За останні два роки збудовано дві топкові, які обігрівають поліклініку, Будинок культури, поштове відділення і філіал Ощадбанку. Цього року на ремонт доріг комунального призначення з обласного бюджету виділено 150 тисяч гривень. Нині ведуться роботи зі спорудження пам’ятного знака жертвам Голодомору 1932–33 років, на які залучено кошти з місцевого бюджету та від спонсорів.
По можливості тут надають допомогу ветеранам війни і праці, щороку виділяються гроші на оздоровлення дітей у пришкільних таборах відпочинку, на Новорічні та Різдвяні свята.
Для амбулаторії сімейної медицини за рахунок місцевого бюджету та спонсорських коштів придбали електрокардіограф, пневматичну стоматологічну установку. Підтримують і розвиток спорту на селі. Місцева футбольна команда на  районних змаганнях займає четверте місце.
Втім бюджетних коштів, як, врешті, і всюди, для Войнівської сільради не вистачає. Адже вкрай необхідно придбати автомобіль швидкої допомоги для амбулаторії, відремонтувати водонапірну башту, сільські дороги. Як повідомив сільський голова Анатолій Бугай, депутати за допомогою місцевої громади прагнуть вирішити найактуальніші проблеми, щоб спільними зусиллями створити потенціал для розвитку сільської соціальної інфраструктури.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.