Місія допомагати іншим

На рахунку цієї організації – десятки реалізованих соціальних проектів.
Нині громадська організація активно працює над новим проектом – відновленням повноцінної роботи амбулаторії в селі Тарасівці Зіньківського району.
– Наша місія – допомагати іншим, – зазначив з цього приводу президент організації Сергій Шахов. – Про важкий матеріальний стан Тарасівської амбулаторії ми дізналися в Міністерстві охорони здоров'я України. Цей лікувальний заклад нині обслуговує дев'ять населених пунктів, тобто понад п'ять тисяч людей.
Лікарня на чолі з головним лікарем Ярославом Iваніщенком відчуває гостру нестачу ліків. Немає коштів для ремонту. Останній капітальний ремонт приміщення амбулаторії, яке збудоване у 1912 році, проводився ще в шістдесятих роках минулого століття. Щоб відвідати деяких хворих, тарасівському лікареві іноді доводиться долати пішки по 12 км в один кінець, позаяк свого транспортного засобу амбулаторія не має. Там не вистачає найнеобхіднішого.
Волонтери Iнституту демократичного суспільства залучають до збору коштів і місцеву громаду, і бізнесові структури, і навіть мешканців інших областей України. Нині гроші на ремонт Тарасівської амбулаторії надходять із різних регіонів України. Таким чином менш ніж за місяць зібрано понад шістдесят тисяч гривень, тобто майже половину запланованої суми.
Ремонт цієї амбулаторії планують завершити наприкінці листопада.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.