Будь славна, мати, на землі!

Свою дванадцяту дитину, як і всіх попередніх, подружжя Власенків чекало трепетно. Десятий хлопчик Якова і Любові Власенків з’явився на світ здоровим. Його вага – 3 кг 550 г, ріст – 52 см.
Яков та Любов Власенки мріяли про велику родину ще до одруження. Вони обоє – теж із багатодітних сімей. Першою Бог послав їм доньку Анечку, другою  народилася теж дівчинка, яку назвали Людою. А потім один за одним народжувалися хлопці – Едуард, Владислав, Давид, Євген, Костя, Марко, Олексій, Тимофій, Данило…
Кожен із дітей подружжя Власенків – особистість. Навіть малюк, який щойно народився, встиг здивувати всіх: тільки з’явився на світ, а вже намагається тримати голівку, він дуже жвавий. Довго думали, як назвати маля, бо вибрати ім’я для дванадцятої дитини непросто. Нарешті назвали Назаром.
Маленький Назарчик веде звичний для немовляти спосіб життя: смакує мамине молоко, спить й іноді плаче. Дільничний педіатр, оглянувши малюка, запевнила батьків, що він розвивається нормально. Мама із немовлям вже повернулися додому, в свою велику родину. Хоч і обмаль у Люби часу, зате любові вистачає на всіх. Говорить, що в усьому їм із чоловіком допомагає Господь. Нехай і надалі Божа ласка у наш складний час, сповнений байдужості й прагматичності, не покидає цю родину.
Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.