Окраса околиці Миргорода

У санаторії створені всі умови для ефективного лікування та відпочинку. Про увагу влади і громади до проблем охорони здоров’я залізничників краще слів промовляє той факт, що на входини до збудованого транспортними будівельниками корпусу з послугами на рівні п’ятизіркових європейських готелів прибули генеральний директор “Укрзалізниці” Володимир Козак, голова Полтавської обласної ради Олександр Удовіченко, начальник Полтавської дирекції залізничних перевезень Ольга Дяченко, народний депутат України п’ятого скликання Владислав Лук’янов, міський голова Олександр Паутов, керівники райдержадміністрації Леонід Яринич та районної ради Павло Кандиба.

В ошатному конференц-залі санаторію відбулася ділова розмова про перспективи розвитку соціальної сфери та поліпшення умов життя та праці населення і України взагалі, й залізничників зокрема. Слушні зауваження та пропозиції висловили запрошені на зустріч представники структурних підрозділів Гребінківського та Ромоданівського залізничних вузлів, начальник станції Миргород Надія Герасимчук, заступник директора санаторію з медичної роботи Олена Синягіна.

Приємно, що зі здачею в експлуатацію новобудови співпав день народження ветерана колективу, медичної сестри Тетяни Мацак. Тож генеральний директор “Укрзалізниці” Володимир Козак вручив схвильованій такою увагою жінці красиві осінні квіти і цінний подарунок.

Урочистості продовжила група талановитих митців під керівництвом відомого в Україні співака Володимира Гришка.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.