“Запрошуємо на лікування!”

У відділенні виконують операції із застосуванням штучного кровообігу при більшості вроджених та набутих вадах серця, полегшувальні втручання від моменту народження, через катетерні операції на серці та магістральних судинах (закриття відкритої артеріальної протоки, дефекту міжпередсердної перегородки, балонну дилатацію аортального та легеневого стенозів, коарктації аорти, емболізацію судин), порто-системне шунтування при синдромі портальної гіпертензії.
25 травня минулого року в ДКХВ новонародженій дитині з приводу синдрому гіпоплазії лівих відділів серця вперше в Україні успішно проведений перший етап корекції за Нордвудом.
Операції з приводу особливих складних вад серця проводять за участю провідних дитячих кардіохірургів із Франції та США. У випадку високого оперативного ризику діти можуть бути направлені на безплатне для батьків лікування в провідні кардіохірургічні центри за кордоном.
Протягом семи років у відділенні проведено 629 операцій на серці та магістральних судинах, із них 407 – на "відкритому" серці (загальна летальність – 2 відсотки).
Результати співпраці ДКХВ із партнерами з-за кордону в минулому році значні.
Спільно з професором Б.Айзенманном (Люксембурзький Червоний Хрест) проведено 9 операцій, із них 7 – на "відкритому" серці, 65 консультацій із приводу вади серця, 5 дітей оперовані у Страсбурзі (Франція), 4 дітей оперовані в США ("Український Дар Життя").
Радимо завчасно провести обстеження дитини і запланувати хірургічне лікування. Консультації в ДКХВ ЛОКЛ проводяться щодня з 10.00 до 15.00 (направлення не обов'язкове). Госпіталізація дітей із інших областей відбувається після погодження. За Програмами допомоги дітям України з вадами серця Люксембурзького Червоного Хреста та "Українського Дару Життя" (США) передбачене придбання необхідних для лікування матеріалів та відшкодування бюджетних витрат за благодійні кошти.
Адреса Львівської обласної клінічної лікарні: 79010, м. Львів, вул. Чернігівська, 7. (Трамвай № 2, 7, до зупинки "Медичний університет"), тел./факс: (0322) 76-93-87, е-пошта: mkonyk@mail.lviv.ua.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.