За примноження добра

Дванадцять років мерія невеликого італійського містечка, яке знаходиться на мальовничому морському узбережжі, за широкої підтримки місцевої громади опікується оздоровленням полтавських дітей, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. За цей час в італійських сім'ях відпочило та поліпшило здоров'я триста дітей-чорнобильців із нашої області. Нинішнього літа у цікаву подорож до Італії знову вирушить група юних полтавців із 20 осіб.
Від імені обласної ради Олександр Удовіченко щиро подякував італійській стороні та висловив сподівання на подальший розвиток українсько-італійських зв'язків, а також вручив президенту Асоціації "La Bala delle Favole", сеньйору доктору Канепі Бруно вищі відзнаки обласної ради – Почесну грамоту та нагрудний знак, яких він удостоєний за примноження добра, велику благодійну діяльність з оздоровлення дітей Полтавщини, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Гості поділилися яскравими враженнями від перебування на полтавській землі, спілкування з дітьми-чорнобильцями та їхніми батьками.
У зустрічі взяв участь голова обласного громадського об'єднання "Союз-Чорнобиль" Віктор Шкурпела.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.