- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

19 листопада – День працівників сільського господарства

Шановні працівники, ветерани та партнери ТОВ “Агрофірма “Маяк”!
Із щирою вдячністю, захопленням та визнанням вашого неоціненного внеску у долю кожної людини вітаю з Днем працівників сільського господарства!
Це свято підсумовує напружений рік сумлінної повсякденної праці, яка сповнена новими задумами та багаторічним досвідом.
Землеробські традиції, які зберігають щедрі та працьовиті хлібодари, дарують землякам смачний, духмяний аромат життєдайної паляниці.
Аграрії супроводжують отримання продукції тваринницької та рослинницької галузі протягом усього циклу, маючи на озброєнні наукові підходи та новітнє обладнання.
Тому нас з вами знову чекатимуть важливі проекти, які спільними зусиллями обов’язково здолаємо, максимально ефективно використавши і природні, й професійні ресурси.
Особлива шана ветеранам сільського господарства, бо їхні ентузіазм і досвід є для нас взірцем вірності рідній землі.
Зичу усім вам щедрих урожаїв, родинного добробуту, реалізації бажань, мирного неба, процвітання рідного краю й Української держави.
З повагою
Вячеслав ПРИЙМА,
директор ТОВ “Агрофірма “Маяк”

Шановні полтавці!
День працівників сільського господарства – це свято не тільки тих, хто вирощує найсвятіше на землі – хліб, хто створює достаток і благополуччя людини, хто забезпечує продовольчу безпеку країни, але й тих, хто живе в містах, хто забезпечує матеріальними і технічними ресурсами галузь сільського господарства. Словом, це свято всенародне.
Вітаючи з професійним святом, ми закликаємо усіх до глибокого розуміння того, що земля – це творець усіх благ, творець достатку людини, це Божий дар і наше завдання – працювати на ній у тісній злагоді з природою.
Одним із важливих шляхів збереження, оздоровлення і примноження її родючої сили, виробництва екологічно безпечної продукції є органічне землеробство.
Адже харчування органічними продуктами – це головний чинник, реальна гарантія, що забезпечує нормальний розвиток дітей, здоров’я та життя людини, її працездатність, довголіття. Це – майбутнє країни.
Тож напередодні свята прийміть найщиріші поздоровлення і найкращі побажання міцного здоров’я, благополуччя, миру, любові до найсвятішого – землі, збереження її для прийдешніх поколінь.
З повагою
правління Громадської спілки  “Полтавське товариство сільського господарства”

Шановні трудівники агропромислового комплексу Полтавщини!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
Завдяки вашій невтомній, наполегливій щоденній праці наша область займає провідні позиції в Україні з виробництва зерна, цукрових буряків, сої, молока та м’яса, реалізації аграрних інвестиційних проектів.
Уміле господарювання, мудрість та наполегливість аграріїв Полтавщини гарантують продовольчу безпеку і незалежність держави, забезпечують споживачів високоякісними продуктами місцевого виробництва.
Сердечно зичимо міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил, злагоди та благополуччя! Нехай втілюються у життя найсміливіші сподівання, задуми та плани!
Валерій ГОЛОВКО,
голова обласної державної адміністрації;
Олександр БІЛЕНЬКИЙ,
голова обласної ради.

Шановні працівники сільського господарства!
Усі ми завдячуємо вашій праці за поживу на столі й продовольчу безпеку нашої країни! Кожен має доземно вклонитися тим рукам, серцям і дбайливості, з якою ви плекаєте щедру українську землю! Професійне свято – День працівників сільського господарства – це визнання державою і нагода висловити шану мозолястим, натрудженим рукам селян, якими досягнуті аграрні успіхи України!
Вітаю хліборобів, овочівників, тваринників, птахівників, садівників, пасічників, виноградарів, механізаторів, робітників, переробників сільгосппродукції, ветеринарів, управлінців та науковців галузі!
На українській землі завжди був дбайливий господар, який вкладав у роботу свою душу й засівав лани не тільки зерном, а й добротою. Ось у цьому й полягає основа добробуту – жити й творити з любов’ю до рідного краю!
Хай обходять вас стороною природні стихії, ниви і сади родять щедрі врожаї, а ваші родини живуть у добробуті, щасті та при доброму здоров’ї!
З повагою
народний депутат України
Костянтин ІЩЕЙКІН.

Шановні аграрії Полтавського краю!
Вітаючи вас з Днем працівників сільського господарства, я, перш за все, звертаюся до випускників головного сільськогосподарського навчального закладу Полтавщини – агрономів, технологів тваринницької галузі, ветеринарів, інженерів, бухгалтерів, економістів, менеджерів, екологів, які працюють на ключових посадах агропідприємств, і висловлюю щиру подяку за працю, любов до землі.
Завдяки професіоналізму, винятковій працездатності, умінню працювати в складних погодних умовах, ви вибороли добрий урожай, досягли вагомих показників у рослинництві й тваринництві, за якими область посідає провідні позиції у державі.
Поздоровляю багатотисячний колектив Полтавської державної аграрної академії, її структурних підрозділів – коледжів. Шлю найщиріші побажання і звертаюся до викладацького складу – навчайте майбутніх спеціалістів, науковців усьому новому, передовому, виховуйте в студентів, магістрів, аспірантів розуміння того, що тільки той, хто живе і працює на землі, буде сприяти процвітанню села, дбати про родючість грунту – безцінного дару природи, про охорону довкілля.
Бажаю всім вам міцного здоров’я, благополуччя, непереборної віри в краще майбутнє аграрної галузі, нашого села – колиски української нації!
Низький вам уклін, щедрої ниви, миру, вагомих урожаїв, великих приростів у тваринництві, достатку в кожній сільській родині!
З глибокою повагою і шаною
Валентина АРАНЧІЙ,
ректор Полтавської державної аграрної
академії, професор.

Шановні працівники сільського господарства!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та подяку за святу і благородну працю на землі, у сільському господарстві.
“АвтоКрАЗ” у своїй виробничій лінійці має й сільськогосподарську техніку, яка призначена полегшити вашу складну роботу, допомогти у збиранні, перевезенні та зберіганні продукції, яку ви виробляєте. Ми сьогодні робимо усе для того, щоб забезпечити ваші технології сучасною, ефективною технікою вітчизняного виробництва, разом із науковцями створюємо нові перспективні зразки, зокрема універсальний енергетичний засіб – автотрактор МЕЗ-330, який може виконувати як транспортні, так і тягові технологічні операції в полі. Ця робота триватиме і надалі, бо ми розуміємо важливість механізації та автоматизації агровиробництва.
Від імені трудового колективу кразівців бажаю всім вам, шановні трудівники агропромислового комплексу Полтавщини, міцного здоров’я, миру, спокою, радості вагомих здобутків та професійної удачі. Нехай осінь обдарує вас щедро плодами, принесе в кожну родину достаток. Нехай усі ваші дні будуть ясними, а дощі – вчасними, хай ниви завжди колосяться дорідними врожаями, а ваші плани, задуми та сподівання втілюються у життя на радість вашим родинам, на благо розквіту Полтавського краю та розвитку добробуту усіх українців.
З повагою
Роман ЧЕРНЯК,
генеральний директор ПрАТ “АвтоКрАЗ”.

Дорогі мої односельці, шановні трудівники агропромислового комплексу благословенного Полтавського краю!
Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства. Переконаний, що це – свято кожного незалежно від місця проживання, професії чи роду занять. Адже село – то колиска України, нашого працьовитого, мудрого, доброго народу.
Нехай щедрою буде наша нива, повняться обори, а оселі звеселяє дитяче щебетання. Дуже хочеться, щоб на нашу землю прийшов довгожданий мир, матері, дружини, діти зустріли живими й здоровими своїх синів, чоловіків, батьків. Щоб у кожній родині були достаток і злагода, щоб люди поважного віку відчували шану і підтримку молодших, вони в свою чергу мали роботу до душі й належну зарплату, хлопчики й дівчатка зростали в любові, піклуванні своїх сімей і всього суспільства. Щиро цього бажаю усім.
Ще раз вітаю селян і містян із святом і зичу всіляких гараздів.
З глибокою повагою
Іван БАЛЮК,
Герой України, директор ПАФ “Україна”
Великобагачанського району.

Шановні працівники сільського господарства!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Вашою благородною працею створюється достаток людей, утверджується міць держави. А ще – краса, справжня симфонія життя. Недаремно ж кажуть: буде хліб – буде й пісня.
Від щирого серця зичу вам міцного здоров’я, дорідних врожаїв, миру, гідної винагороди за нелегку роботу.
З повагою
Юрій САКОВСЬКИЙ,
голова Великобагачанської об’єднаної
територіальної громади.

Шановні трудівники села!
Прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
Це свято всіх, хто розумом і серцем, руками і душею, у селі й у місті щодня долучається до важливих аграрних справ.
Щиросердно бажаю всім аграріям Полтавщини здоров’я, довгих років життя, добробуту і злагоди в сім’ях, плідної праці, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту нашої держави.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.
Добрих вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!
Олександр КОРОСТАШОВ,
Герой України,
голова правління СВК “Батьківщина” Котелевського
району, депутат Полтавської обласної ради.

Шановні колеги, партнери, друзі!
Сердечно вітаю вас із Днем працівників сільського господарства!
Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі й у місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів незалежно від форм власності та господарювання.
Щодня ми разом з вами робимо велику та важливу справу – працюємо задля зміцнення сільськогосподарської галузі!
Бажаю усім, хто присвятив своє життя рідній землі, надалі працювати так само наполегливо і самовіддано, не опускаючи рук, та щиро радіти плодам своєї праці. Зичу усім мирного неба, міцного здоров’я, посмішок долі, завзяття і сил, добра і тепла. Хай щастить на теплі дні і зоряні ночі, хай примножується людська вдячність за вашу працю!
Благодатного грунту, рясних врожаїв і гідного прибутку!
З найкращими побажаннями
Валерій КАПЛЕНКО,
депутат Полтавської обласної ради, голова постійної комісії з питань аграрної політики та земельних
відносин, генеральний директор
СТОВ “Воскобійники” Шишацького району.

Дорогі трудівники державного підприємства “Дослідне господарство імені Декабристів”, шановні працівники агропромислового комплексу Полтавського краю!
Ось і прийшла пора підбивати підсумки роботи впродовж року. На жаль, нині ми досягаємо певних здобутків не завдяки державній підтримці, протекціонізму вітчизняного сільгосптоваровиробника, сприятливій монетарній політиці, а всупереч різноманітним негараздам. Їх в останній період назбиралося дуже багато. Прикро, що й перспективи досить невизначені. Проте селянинові ніколи нарікати на долю, страйкувати чи втрачати оптимізм. Від нашої повсякденної роботи залежить і нинішній, і прийдешній день. Наша продукція – основа достатку і в родині, й у державі. Наша робота, часто не помітна широкому загалу, належним чином не пошанована. Але ж кожному щодня потрібні продукти харчування. Наша місія – наповнити ними споживчий ринок. Тому робота селянина триває цілий рік. І хоч вона не престижна, але є основою життя. Необхідно, щоб це усвідомили політики, високопосадовці й нарешті повернулися до села обличчям. Ну хоча б не заважали нам працювати.
Усім працівникам нашого господарства, сільськогосподарського комплексу Полтавщини бажаю козацького здоров’я, миру в країні й у кожній родині, достатку, сімейного благополуччя.
З повагою
Володимир ЦИБЕНКО,
депутат обласної ради, директор
ДП “ДГ імені Декабристів” Миргородського району.

Дорогі працівники сільськогосподарського комплексу Полтавщини!
Від імені трудівників Баришівської зернової компанії щиро вітаємо вас із Днем працівників сільського господарства. Наше свято триває лише один день, а робота селянина – цілий рік і увесь вік. Бо ні поле, ні тваринницька ферма не можуть чекати. Без роботящих рук вони вкриються бур’янами, перетворяться в руїни. Наше покликання, дорогі колеги, – сіяти добірне зерно, плекати землю, дбати, щоб повнилися молочні ріки…
Ми свідомі того, що аграрно-промисловий комплекс – то не лише виробництво, а й піклування про соціальну сферу села. Тож прагнемо, щоб у населених пунктах, де працює наше сільгоспформування, були дитячі садки, відремонтовані дороги, діяли спортивні об’єкти, функціонували школи й медичні заклади. Для цього надаємо чималі фінансові ресурси. Наша соціальна політика спрямована на розвиток сільських територій.
Свято – хороший привід підсумувати зроблене, окреслити перспективи, вшанувати сумлінних працівників. За торжествами настають будні. Нехай вони будуть мирними, сповненими приємних турбот. Зичимо усім доброго здоров’я, миру й злагоди, достатку й сімейного благополуччя.
З повагою
Євгеній РАДОВЕНЮК,
президент ТОВ “Баришівська зернова компанія”;
Василь СТАСОВСЬКИЙ,
депутат обласної ради, директор регіону Північна
Полтавщина ТОВ “Баришівська зернова компанія”.

Шановні жителі Полтавщини!
Від імені представників Регіональної організації Політичної партії ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, від депутатів фракції в Полтавській обласній раді, а також від себе особисто щиро вітаю вас з Днем працівників сільського господарства. Бажаю кожному з вас розквіту і процвітання, волелюбності і гідності, благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках. А ще – гарних врожаїв на полях, городах, у садах, гарного приросту у ваших господарствах.
Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, здійснюються всі заповітні мрії. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання.
Село – це криниця нашого родоводу, наш дім, наше коріння і доля. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця.
День працівників сільського господарства – свято, яке єднає нас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часткою історії України. А її, як відомо, творять люди. Бережімо ж славні звичаї і традиції, примножуймо здобутки кожного села на радість дітям та онукам!
Олег САЗОНОВ,
голова Регіональної організації
Політичної партії ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК
у Полтавській області

Шановні колеги, земляки, аграрії Полтавського краю!
Коли опадає золоте листя, повітря наповнюється ароматами хризантем, а земля готується до спочинку, своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства. Напевно, це дуже символічно, оскільки завершується хліборобський сезон і вже можна підбивати підсумки, говорити про успіхи та досягнення.
Нинішній сільськогосподарський рік не був надто прихильним до аграріїв, але, попри складні погодні умови, ми зібрали урожай ранніх і пізніх зернових, олійних культур та цукрових буряків. За попередніми результатами, агрофірма імені Довженка – знову серед лідерів агропромхолдингу «Астарта-Київ» у галузі рослинництва.
2017 рік став знаковим для тваринництва агрофірми. Ми запустили нову систему управління молочними фермами, запровадили сучасну модель оплати праці, що в підсумку дозволило підвищити ефективність та прибутковість виробництва. Побудували і відкрили єдиний в Україні та найпотужніший в Європі кормовий центр, який, безперечно, дасть поштовх для подальшого розвитку галузі, відкриє нові перспективи.
Ще одна приємна подія: агрофірма імені Довженка увійшла у ТОП-10 кращих агрокомпаній за фінансовими показниками за 2016 рік, впевнено зайнявши четверту сходинку рейтингу.
Протягом нинішнього року ми традиційно допомагали закладам освіти, медицини, культури, спорту, надавали матеріальну підтримку Українській армії, нашим захисникам, які боронять кордони на сході України.
Напередодні професійного свята хочу щиро подякувати великому і дружньому колективу агрофірми імені Довженка. Спасибі кожному з вас за працю, розуміння важливості своєї справи, за те, що шануєте землю, вирощуєте і збираєте дорідні врожаї, наповнюєте молочні ріки, гідно продовжуєте кращі хліборобські традиції. Недарма говорять: «Хліб дорідний, що росте у полі, спочатку засівається в душі».
Вітаючи вас, висловлюю впевненість, що багаточисельний колектив агрофірми є і завжди буде на висоті вимог часу. Зичу всім вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, щастя, миру, вагомих досягнень у праці, невичерпної енергії, наснаги та добробуту. З професійним святом!
З повагою
Віктор СКОЧКО,
генеральний директор ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»,
голова Полтавської обласної організації Аграрної партії
України, депутат обласної ради.

Шановні аграрії!
Сердечно вітаю вас із величним святом – Днем працівників сільського господарства. Щиро вдячний вам за нелегку, сумлінну роботу, за те, що ви утверджуєте продовольчу безпеку держави, вирощуєте хліб і до хліба.
Особливі слова подяки – дружному, високопрофесійному колективу інвестиційно-промислової компанії “Полтавазернопродукт” агропромхолдингу “Астарта-Київ”, трудівникам фермерських господарств, приватним господарям – усім, хто вирощує сировину для Глобинського цукрового заводу, хто забезпечує ритмічну роботу нашого підприємства.
Завершується ще один сільськогосподарський рік. Він, як і попередні роки, був сповнений труднощів, випробувань, погодних й економічних негараздів. Втім наполеглива праця селян не минула марно. Маємо вагомий урожай, добрі показники в тваринництві та переробній галузі. Звісно, цьому сприяли прогресивні технології, новітня техніка. Але ж без роботящих рук, досвіду, хліборобської мудрості будь-які новації залишаються лише добрими намірами.
Тож прийміть найщиріші привітання, дорогі працівники сільського господарства, із професійним святом. Зичу вам міцного здоров’я, мирного неба, травневих дощів, достатку й родинного затишку.
З глибокою повагою
Юрій МАЦАК,
директор філії “Глобинський цукровий завод”
ТОВ “Цукроагропром” агропромислового холдингу
“Астарта-Київ”.

Шановні працівники і пайовики ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт»!
Щороку восени ми з вами разом святкуємо одне з найважливіших свят нашої країни – День працівників сільського господарства.
Наш край славетний прадавніми землеробськими традиціями, щирими та працьовитими людьми. Наші невтомні сільські трударі щоденною копіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки Полтавщини, покращення добробуту її жителів.
Висловлюю щиру подяку всім хліборобам, ветеранам праці, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом. Лише справжні господарі землі за будь-яких умов виявляють витримку, вміння, знаходять шляхи до ефективного господарювання.
Бажаю усім аграріям добра і здоров’я, родинного тепла і злагоди, віри й оптимізму та нових вагомих досягнень на благо рідної України.
Нехай щедро колоситься хліборобська нива, а серця сповнюються надіями на краще майбутнє.
З повагою
генеральний директор

Шановні трудівники ланів і ферм!
Ваша невтомна праця утверджує продовольчу безпеку держави. Тому переважна більшість публікацій «Зорі Полтавщини» адресована саме вам. Тож сільськогосподарська нива й інформаційне поле не розділяє межа непорозумінь.
Щиро зичимо вам рясних врожаїв, мирного неба, міцного здоров’я, родинного затишку й достатку!
З глибокою повагою
редколегія Всеукраїнської громадсько-політичної
газети “Зоря Полтавщини”.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]