- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Четверта перемога Даші Кисельової

Кременчук – місто творчих і талановитих дітей. Юна учасниця дитячої зразкової вокальної студії “Angels” Палацу культури імені І.Ф.Котлова Дар’я Кисельова нещодавно вкотре підтвердила це яскравим виступом, який журі всеукраїнського багатожанрового конкурсу “Трускавецькі витоки” визнало найкращим.
Членам журі дуже сподобався номер кременчужанки, її подача пісні, енергетика. Після конкурсу один із експертів навіть зустрівся з юною виконавицею, щоб особисто похвалити її за вокальні досягнення, дати свої поради щодо подальшої роботи над технікою виконання й постановки голосу.
“Даринка – яскрава, харизматична особистість, дослухається до зауважень і порад педагогів, смілива й енергійна дівчинка, яка просто кайфує від співу”, – так про неї розповідає керівник творчого колективу Юлія Алєксахіна. Каже, Даша дуже здібна, за п’ять років, що займається у студії, здобула вже четверту перемогу на всеукраїнських конкурсах вокалістів. Перше визнання й перше місце виборола у жовтні минулого року на всеукраїнському конкурсі в Полтаві “Із піснею у серці”. Оголошення результату стало тоді для Даші приємною несподіванкою, у яку навіть не могла повірити. А ще – гарним поштовхом не зупинятися на досягнутому й упевнено рухатися далі, підкорювати нові сцени. Потім, у квітні нинішнього року, були Харків, всеукраїнський фестиваль вокального мистецтва “Діти України” й друге призове місце в категорії естрадного вокалу. Участь у міжнародному фестивалі “Мамина сорочка”, який відбувся у травні в Полтаві, принесла Даринці нову перемогу і знайомство з відомою виконавицею й автором пісень Наталією Май. Співачці сподобалися вокальні дані кременчуцької дівчинки, вона запросила її взяти участь у фестивалі “Зірковий хіт”, що має відбутися в листопаді в обласному центрі, й запропонувала виконати свою нову пісню “За зеленим гаєм”.
Даша з керівником вокального колективу відпрацювали новий твір, записали у студії Палацу культури й відправили аудіозапис авторці. Ця пісня увійшла до музичного альбому нових пісень Наталії Май.
Всіляко підтримують донеччине захоплення співом батьки. Мама Вікторія Михайлівна працює лікарем у пологовому відділенні другої міської лікарні, тато Олександр Михайлович – приватний підприємець. Вони завжди поруч зі своєю талановитою дівчинкою, супроводжують її на всі концерти й фестивалі. Учасники вокального колективу полюбляють смаколики Дашиної мами, якими вона щедро пригощає юних артистів. Вікторія Михайлівна також гарно шиє. Досить поглянути на деякі костюми вокалістів, виконані нею, – робота обдарованої кравчині! Та й взагалі, за якою б допомогою до цієї енергійної та життєрадісної жінки не зверталася керівник ансамблю, турботлива матуся все робить дуже оперативно і з душею, бо понад усе любить своїх дітей – Дашу й Кирила. До речі, хлопчик також не позбавлений творчих здібностей, займається у цирковій студії “Вояж” Палацу культури імені І.Ф.Котлова.
Усі разом – це дружна й щаслива сім’я, в якій кожному комфортно і затишно і кожен має свій особистий простір та щиру підтримку.

Наталія МИЛЬНИЧУК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]