- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Шахтар” – “Ворскла” – 3:2

Центральним матчем дванадцятого туру був поєдинок між донецьким “Шахтарем” і полтавською “Ворсклою”. Із перших хвилин зустрічі “гірники” захопили ініціативу, створивши низку гострих епізодів поблизу воріт Ткаченка. До 21-ї хвилини полтавські оборонні редути стримували натиск. Втім, вони не встояли перед ударом Марлоса – 1:0. Але пропущений гол виявився “холодним душем” для “зелено-білих”. Гості одразу ж стрімголов пішли в атаку, гостро діяли Ребенок, Кравченко та Коломоєць. Забити їм не вдалося, натомість Феррейра на 36-й хвилині рахунок подвоїв. На 42-й хвилині Коломоєць відквитав один пропущений гол, а в другому таймі, на 57-й, встановив рівновагу – 2:2. “Ворскляни” обертів не збавляли і могли навіть вийти вперед. Але їхні сподівання на позитивний результат не справдилися: на 82-й хвилині знову відзначився Феррейра – 3:2. Поразка, за яку, дійсно, не соромно. Вона вселяє оптимізм, що наші земляки у цьому сезоні спробують поборотися за медалі.
У звітній зустрічі за “Ворсклу” грали: Ткаченко, Скляр, Чижов, Даллку, Сапай, Чеснаков (Ткачук, 77), Кравченко (Саків, 90), Кадимян (Одарюк, 71), Шарпар, Ребенок, Коломоєць.
Результати інших матчів дванадцятого туру: “Сталь” – “Зоря” – 0:1, “Верес” – “Маріуполь” – 1:1, “Зірка” – “Карпати” – 0:0, “Олімпік” – “Олександрія” – 1:0, “Чорноморець” – “Динамо” – 2:1.

Print Friendly, PDF & Email [1]