- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

Тхеквондо
У Харкові відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з тхеквондо (ВТФ) “Харківська битва-2017”. Полтавська команда виборола чотири “золотих”, п’ять “срібних” та сім “бронзових” нагород. Зокрема перші місця завоювали Артем Журавель, Катерина Ступак, Анастасія Коновал, Дар’я Колесова.
Самбо
П’ять медалей, три з яких найвищої проби, привезли представники Полтавщини з Черкас, із відкритого чемпіонату України з боротьби самбо серед ветеранів. Чемпіонами стали Дмитро Мажаєв (вагова категорія 74 кг), Сергій Пронь (100 кг), Микола Лоза (+100 кг).
Кіокушин-карате
Більше чотирьохсот спортсменів з восьми регіонів країни зібрали змагання відкритого кубка Полтавської області “Полтавська битва-2017”. Перше загальнокомандне місце зайняли господарі, на другому – команда Харкова, на третьому – Дніпра. Переможці в командному й особистому заліках отримали відзнаки і спеціальні нагороди.
У полтавців перші місця вибороли в категорії “куміте”: серед хлопців – Георгій Юрко, Назар Пудов, Максим Сакевич, Микита Юшко, Антон Ільченко, серед дівчат – Поліна Шевченко з Кременчука, полтавки Валерія Клименко, Галина Нечай, серед чоловіків – Ілля Ігнатов, серед жінок – Тетяна Івахно, серед ветеранів – кременчужанин Олександр Берг. У категорії “ката”: серед дівчат – Софія Костянтинова, серед чоловіків – Дмитро Мещерський, серед ветеранів – Олександр Толкунов.
За результатами турніру кращі спортсмени отримають можливість представляти країну на чемпіонаті Європи, який відбудеться у жовтні в Польщі.
Аматорський футбол
З нагоди Дня міста у Хоролі провели футбольний турнір між кращими командами району. Перше місце вибороли гравці “Еліти” з села Ялосовецького, друге – футболісти “Енергії” з районного центру, третє посів колектив “Зірка” з Новоаврамівки. Змагання пройшли згідно з програмою розвитку фізичної культури і спорту Хорола у 2017 році.

Print Friendly, PDF & Email [1]