- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Оригінальні подарунки до професійного свята

На машинобудівних підприємствах Кременчука відбулася низка урочистих заходів з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника. Так, ПАТ “АвтоКрАЗ” приготувало для своїх працівників, їхніх родин і численних гостей безліч приємних сюрпризів. Передовики виробництва були нагороджені медалями ПАТ “АвтоКрАЗ” “За заслуги” I–IV ступенів, отримали найвищу корпоративну нагороду “Золотий знак”, а також були відзначені грамотами Кабінету Міністрів України, Полтавської ОДА, Кременчуцької міської ради. Заводчани зі стажем понад 15 років отримали ветеранські посвідчення.
Дітвора була в захваті від виставки автотехніки виробництва АвтоКрАЗу. Малеча мала змогу посидіти за кермом раритетних вантажівок, сфотографуватися на сучасній техніці, створеній на АвтоКрАЗі…
* * *
Крюківські вагонобудівники разом із “Укрпоштою” зробили філателістам особливий подарунок. У Будинку культури імені І. Котлова ПАТ “КВБЗ” відбулося спецпогашення поштової марки “Електропоїзд ЕКр1 “Тарпан” із серії “Краса і велич України. Полтавська область”. Одночасно ця подія проходила у Полтаві й Києві. Печатки й підписи на конвертах-зразках, погашених у Кременчуці, поставили президент ПАТ “КВБЗ” Володимир Приходько, заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло, міський голова Кременчука Віталій Малецький.
Ювілейну марку, випущену накладом 130 тисяч екземплярів, відтепер можна придбати у відділеннях “Укрпошти”. Нагадаємо, що продукцію Крюківського вагонобудівного заводу до цього часу представляли на поштових марках вже двічі – у 2012 і 2013 роках.
У фойє Будинку культури імені
І. Котлова в рамках відзначення професійного свята були організовані тематичні виставки, у тім числі й фотоекспозиція зі світлинами робочих буднів заводчан.
Працівників заводу із професійним святом привітав президент ПАТ “КВБЗ” Володимир Приходько. Передовикам виробництва було вручено почесні грамоти й сертифікати на цінні подарунки.
* * *
З нагоди Дня міста в Кременчуці на одній із центральних площ відбулася виставка техніки виробництва місцевих машинобудівних заводів. Там було на що подивитися!.. Зокрема КВБЗ представив підмітально-прибиральну машину “Чистий шлях” й самохідний вакуумний пилосос “Чистий шлях центр”.
АвтоКрАЗ представив власну техніку, розроблену для використання в комунальній сфері. Деякі моделі були створені у партнерстві із Крюківським вагонобудівним заводом та ПАТ “Кредмаш” й уже допомагають прибирати вулиці Кременчука й інших українських міст.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”
Анна КУДІЯРОВА
Прес-служба ПАТ “КВБЗ”

Print Friendly, PDF & Email [1]