- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Олександрія” – “Ворскла” – 0:1

Гру суперники почали дуже обережно. Команди поволі розігрувалися і майже не атакували. Поступово “Ворскла” діяла все сміливіше й активніше, а “Олександрія” відповідала контратаками. Нарешті “ворскляни” взяли гру в свої руки, змусивши господарів поля нервувати. Перший реальний шанс у полтавчан був уже на двадцятій хвилині. Але на завершальному етапі комбінації м’яч після удару Чеснакова потрапив у штангу. Однак це була лише “пристрілка”. На двадцять восьмій хвилині той же Чеснаков віддає м’яч Коломойцю, а він – Ребенку. Чудовий прорив Павла – і м’яч у воротах! 1:0 на користь “ворсклян”. Майже відразу рахунок міг подвоїтись, але Ребенок не вийшов на завершальний удар.
З початком другого тайму “Олександрія” заграла активніше й агресивніше, але тільки до того моменту, коли треба було забивати голи. У завершальній частині матчу господарі поля буквально “штурмували” ворота “Ворскли”, та Ткаченко був неперевершеним. Голкіпер полтавців чудово керував захистом і реагував на удари навіть з кількох метрів. М’яч так і не побував у воротах полтавців.
“Ворскла” продовжила переможну серію матчів. Дехто каже, що полтавцям часто щастило, але щастить сильнішим. І перемоги вихованців Сачка не можуть бути випадковими. За кількістю набраних очок “Ворскла” зрівнялася з київським “Динамо” і міцно утримує третє місце в турнірній таблиці чемпіонату.
За ФК “Ворскла” грали: Ткаченко, Ребенок, Даллку, Чижов (Ткачук, 51), Кравченко (Одарюк, 74), Коломоєць (Загорулько, 90+1), Сапай, Чеснаков, Шарпар, Кадимян, Пердута.
Результати інших матчів 7-го туру: “Верес” – “Шахтар” – 1:2; “Зоря” – “Чорноморець” – 5:0; “Сталь” – “Зірка” – 0:1; “Олімпік” _ “Карпати” – 0:0. Матч “Маріуполь” – “Динамо” не відбувся.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]