- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Сталь” – “Ворскла” – 0:1

Матч відбувався в умовах великої спеки, і це, безумовно, вплинуло на хід поєдинку.
Перший тайм проходив за мінімальної переваги “Ворскли”. “Сталь” у свою чергу намагалася використати кожну можливість для контратаки. Небезпечних моментів, однак, було мало. Оглядаючись на свої ворота, атакували і “ворскляни”, і господарі поля – “сталевари”. Були проходи Малакяна (в останній момент Даллку відбив м’яч), Кузика, Ребенка. Але найреальніший шанс на 25-й хвилині втратив Чеснаков. Ближче до перерви міг реалізувати перевагу “Ворскли” Ребенок. Треба відзначити активність Коломойця.
У другому таймі “Сталь” була ще більш обережною, але відчувалося, що “сталевари” грають на результат, зберігаючи сили на кінцівку матчу. В останній десятихвилинці “Сталь” була більш наполегливою і упевненою. Однак компенсований час “сталевари” проґавили вихід Даллку, який у тридцятиградусну спеку зберіг сили для потужного ривка і реалізував свій шанс.
За ФК “Ворскла” грали: Ткаченко, Ребенок, Даллку, Чижов, Кравченко (Загорулько, 68), Коломоєць, Матвієнко, Чеснаков, Шарпар, Кадимян (Кулач, 74), Пердута.
Результати інших матчів 5-го туру: “Олімпік” – “Чорноморець” – 1:0, “Іллічівець” – “Карпати” – 3:0, “Олександрія – “Шахтар” –1:2, “Верес” – “Зоря” – 0:1, “Динамо” – “Зірка” – 3:0.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]