- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Пляжні розборки з трагічними наслідками

У четвер, 10 серпня, увечері на пляжному масиві вздовж Ворскли (Полтава) сталася сварка, що переросла в бійку, а потім і в стрілянину. Один учасник сутички загинув, кілька людей отримали поранення та тілесні ушкодження.
Як інформує сторінка “Поліція Полтавщини” у мережі Фейсбук, перші повідомлення про це надійшли до управління поліції близько 19.30. Під час сутички двох компаній 22-річний мешканець Полтави, захищаючи себе та свого батька від групи нападників, здійснив кілька пострілів із гладкоствольної рушниці в бік одного з них. 20-річний полтавець від поранення помер на місці.
Відео з місця події з’явилося в мережі. На ньому видно штурханину за участю багатьох чоловіків, у павільйоні ламалися меблі, звідти розбігалися люди. Чутно стрілянину. Свідки розповідають про постріли з травматичного пістолета та дробовика – саме дробом зачепило відпочиваючих, у тім числі й дитину. За попередньою інформацією, чоловік, що здійснив фатальний постріл, орендував ділянку на пляжі й тримав магазин.
За інформацією з різних джерел, внаслідок сутички загинув молодий чоловік, зазнали поранення юнак 24 років та 7-річний хлопчик. Дитину батьки доправили до лікарні, не чекаючи приїзду бригади екстреної допомоги. Тілесні ушкодження також отримали чоловік, який стріляв із рушниці, та його 45-річний батько.
Один учасник конфлікту затриманий, щодо інших вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
Правоохоронці просять свідків повідомляти корисну для слідства інформацію за номером “102” або в будь-який інший зручний спосіб.

Світлана РОМАНИШИН
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]