- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Найбільша турбота найстаршому члену родини

Восьмий мікрорайон Лубен найвіддаленіший від центру міста, проте там вирує бурхливе життя, проводяться різноманітні заходи. Там уміють шанувати людей. Велику роботу в цьому напрямку проводить спеціаліст підрозділу міськвиконкому по роботі з органами самоорганізації населення Олександр Ковалєров, який завжди належним чином піклується про ветеранів.
Нещодавно запросив голову ветеранської ради мікрорайону Наталію Шепелюк і мене, як директора територіального центру, привітати учасницю війни, ветерана праці Уляну Мотрюхину з її 90-річчям.
Народилася Уляна Семенівна 1927 року в селі Хорошки в бідній багатодітній родині. В сім’ї було 13 дітей. Після закінчення 7 класів переїхала в місто і розпочала свою трудову діяльність на Лубенському м’ясокомбінаті. За плечима жінки – більше 50 років трудового стажу. Народила двох доньок, має п’ятьох онуків та чотирьох правнуків. З болем в душі згадує про пережите лихоліття війни, про роки відбудови. Було нелегко, але сміливість, цілеспрямованість та працьовитість жінки перебороли всі негаразди.
Уляна Семенівна радіє життю і дякує Богові за те, що має гарну родину, в якій проживають чотири покоління. Приємно, що сім’я живе дружно, всі з повагою ставляться одне до одного. Та найбільша турбота, любов і вдячність найстаршому члену родини – Уляні Семенівні.
Турбуючись про стареньку, близькі просять, щоб більше відпочивала, жаліла себе, не хвилювалася зайвий раз, і, звісно, зичать міцного здоров’я на довгі роки. Ми в свою чергу також долучилися до щирих вітань і запланували знову зустрітися уже на 100-річному ювілеї лубенчанки.
Наталія СУХОНОС,
директор територіального центру
соціального обслуговування
м. Лубни.

Print Friendly, PDF & Email [1]