- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Туристична Диканька

У Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І.П. Котляревського відбулися презентація екскурсійних маршрутів Диканського району та семінар для фахівців культури і туризму. Торік Диканський район став одним з переможців акції “Сім чудес України: історичні міста та містечка”.
Директор Диканського історико-краезнавчого музею імені Д.М. Гармаша Надія Крюченко та старший науковий співробітник Галина Золотайко розповіли про створення привабливого іміджу культурних закладів району для залучення туристів, популяризацію туристичного продукту, найцікавіші екскурсійні маршрути району.
Відбулися презентації друкованої, відео- та аудіопродукції туристичного спрямування Диканського району, книжкової виставки, присвяченої життю і творчості Миколи Гоголя та гоголівським місцям. Краєзнавець Микола Малик представив свою нову книгу “Родина і оточення Миколи Гоголя”. Фахівцям був запропонований календар головних туристичних заходів області на перше півріччя 2017 року.
* * *
З нагоди Всесвітнього дня екскурсовода у Полтаві при підтримці управління інфраструктури та туризму ОДА, краєзнавчого музею імені Василя Кричевського, Спілки екскурсоводів Полтавщини пройшла Х науково-практична конференція “Екскурсійна діяльність – реалії та перспективи. Музична Полтавщина”, присвячена 175-річчю від дня народження славного земляка, композитора Миколи Лисенка.

Print Friendly, PDF & Email [1]