- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Серце до серця”: збираємо кошти для дітей з вадами зору

У  Кременчуці з 9 березня по 9 квітня буде проходити ХІІ акція Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця” – “Я хочу бачити життя”.

Організатори акції – Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця”, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій та управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради за підтримки Кременчуцької міської ради та Міністерства соціальної політики України.
За результатами попередньої акції кременчужани у 2016 році зібрали 171 тисячу 400 гривень, на які було закуплено обладнання у Кременчуцький міський пологовий будинок. А он-лайн-аукціон зібрав 31 864 гривні.
Механізм аукціону простий – у соціальній мережі виставляються всі лоти. Після цього є певний час на те, щоб зробити “ставки”. Людина, яка зробить найбільшу ставку на момент завершення аукціону, має право “викупу” лота. Минулого року на аукціоні можна було придбати вироби ручної роботи, замовити майстер-класи та послуги. Родзинкою аукціону став альбом “Персони”, де кожен бажаючий міг допомогти дітям, придбавши можливість випити кави чи зіграти в більярд із відомими кременчужанами.
Цього року усі зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання для дітей з вадами зору, яке буде встановлене у Кременчуцькій міській дитячій лікарні. Однією із засад роботи Фонду є обов’язковість обслуговування кременчужан на закупленому обладнанні виключно на безкоштовній основі.
П’ятий, ювілейний, он-лайн-аукціон триватиме з        1 по 31 березня 2017 року. Організатори закликають підприємців міста, майстрів, талановитих людей та просто відомих кременчужан долучатись до он-лайн-аукціону та пропонувати свої лоти. Це можуть бути прикраси, картини, іграшки ручної роботи або ж найрізноманітніші послуги та уроки. Знову буде можливість за благодійний внесок провести час із відомими кременчужанами.
Вироби ручної роботи збираються в офісі Молодіжного Парламенту Кременчука (вулиця Шевченка, 19/3).
Лише разом з вами ми зможемо робити справді великі та масштабні дива!
Контакти: сторінка аукціону: http://vk.com/aykcioncdc; сторінка акції ВБФ “Серце до серця” у місті Кременчук: https://vk.com/sds_kremenchuk; центральний офіс акції у місті Кременчук: (0536)       3-51-06, 068-890-49-60.
Оргкомітет акції.

Print Friendly, PDF & Email [1]