- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Нова комунальна техніка Кременчука

Протягом 2016 року парк спецтехніки комунальних підприємств Кременчука, що відповідають за благоустрій, поповнився новими спеціалізованими машинами для прибирання снігу, бруду й сміття, боротьби з ожеледицею. Так, для потреб міського КАТП-1628 було придбано техніку, обладнану бункером для посипання автомагістралей піском і сіллю й очищення їх від снігових опадів. Машина, виготовлена на ПАТ “АвтоКрАЗ”, влітку використовується як самоскид. На її придбання з міського бюджету було спрямовано близько 2,4 мільйона гривень. Також за бюджетні кошти придбані нові удосконалені контейнери для сміття українського виробництва. Але для підтримки кременчуцьких вулиць у належному стані КАТП-1628, за словами керівника цього підприємства Сергія Шияна, потрібно найближчим часом закупити ще з десяток одиниць спеціалізованої техніки.
Протягом 2016 року КП “Благоустрій Кременчука” за бюджетні та власні кошти придбав три нові “ГАЗелі”, причіп зі знаками для проведення дорожніх робіт, а також сучасні газонокосарки. Нещодавно КП “Благоустрій Кременчука” отримало від міста ще один подарунок – дві універсальних машини “Фотон”, повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради. Трактори з навісним обладнанням теж були придбані за кошти, виділені з міського бюджету, – понад 1,5 мільйона гривень.
Парк техніки КП “Шляхове ремонтно-будівельне управління” протягом 2016 року поповнився новим рециклером, екскаватором, дорожнім причепом. На своїй території підприємство власним коштом збудувало заправочний комплекс для економії пального.
Міський голова Кременчука Віталій Малецький пообіцяв комунальникам, що у 2017 році оновлення технічної бази комунальних підприємств міста продовжуватиметься.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]