- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

Баскетбол
У ДЮСШ № 2 в Кременчуці відбувся матч чергового туру Суперліги Парі-Матч чемпіонату України з баскетболу. Місцевий БК “Кремінь”, приймаючи вдома  одеську команду “БІПА”, поступився з рахунком 58:82.
Плавання
У Шостці Сумської області на відкритому всеукраїнському турнірі з плавання пам’яті засновника і першого керівника місцевого дитячо-юнацького спортивного клубу Ігоря Привалова, в якому взяли участь понад 200 плавців,  полтавець Богдан Касьян виборов одразу п’ять золотих нагород на різних дистанціях.
Три нагороди спортсмен завоював особисто, фінішувавши першим на 50-метрівках вільним стилем, батерфляєм і на спині, ще дві медалі здобуті в естафетах 4 по 50 метрів вільним і комбінованим стилями.
Дзюдо
Кременчужанка Єлизавета Каланіна очолила рейтинг  п’яти кращих молодих дзюдоїсток країни. Список  визначений  за підсумками 2016 року Федерацією дзюдо України. Серед загальної десятки кращих вітчизняних представниць цього виду спорту минулого року наша землячка посіла другу сходинку.
Нещодавно в столиці Сербії Белграді на клубному чемпіонаті Європи з дзюдо у складі місцевої “Славі” Єлизавета виборола срібну медаль.
Тхеквондо
У Харкові завершився відкритий чемпіонат із тхеквондо. Восьмеро полтавських спортсменів завоювали медалі різного гатунку. Чемпіонками стали Анастасія Коновал, Катерина Ступак, Каміла Гончаренко,  Єлизавета Лазарєва. Друге місце посіла Дар’я Колесова, на третьому місці – Єва Гаврилова, Назар Шостак, Денис Новіков.
Бокс
На чемпіонаті України з боксу серед молоді, який проходив у Харкові, Євген Павловський із Горішніх Плавнів став чемпіоном України у ваговій категорії 81 кілограм. n

Print Friendly, PDF & Email [1]