- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Хорольці обирають “Зорю Полтавщини”

Відділення поштового зв’язку Хорольського району активно ведуть передплату періодичних видань на 2017 рік. За словами начальника відділу розповсюдження періодичних видань Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Світлани Пушкар, хорольське центральне відділення завжди серед передових. Нині воно входить в п’ятірку кращих в Полтавській дирекції за доходами по передплаті з розрахунку на одного жителя району, на другому місці по доходах по передплаті з розрахунку на одного працівника поштового відділення і найкраще в області з реалізації поштових видань уроздріб.
Незважаючи на зростаючу популярність Інтернету, газета залишається надійним другом і порадником шанувальників друкованого слова. Як повідомила начальник ЦВПЗ “Хорол” Таміла Плужник, станом на початок грудня в районі вже передплачено понад 9,5 тисячі примірників різних видань (75 відсотків до планового завдання).
Серед великого різноманіття періодики найбільшим попитом в районі користуються “Зоря Полтавщини”, районна газета “Вісті Хорольщини”.
На прохання назвати кращих працівників чи поштові відділення керівник відповіла, що дуже важко когось виокремити. Таміла Олексіївна сказала чимало добрих слів про свій колектив. Люди, віддані справі, дуже працьовиті, сумлінно ставляться до своїх обов’язків. І хоча через специфіку галузі умови праці нелегкі, вони докладають усіх зусиль, щоб район мав гарний результат і посідав за рейтинговою оцінкою філій гідне місце.
Зоряни щиро дякують поштовикам за їхню нелегку, але таку потрібну всім працю.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст
Микола БЕЗНОС (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]