- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Змагалися юні гвардійці

У  Хорольській гімназії пройшли змагання з військово-прикладних видів спорту серед військово-патріотичних клубів, приурочені до Дня Збройних сил України. Мірялися силами члени клубу десантників “Гвардія” з Хорола, які виступили й організаторами, однойменний клуб десантників та миротворців з Кременчука, “Боривітер” із Борисполя Київської області, “Патріот” із Золотоноші на Черкащині.
Юнаки і дівчата показали навички у збиранні та розбиранні автомата, стрільбі, метанні гранати, медичній, стройовій, фізичній підготовці та інших військово-прикладних дисциплінах. Суддівська колегія професійно оцінювала кожне змагання, у яких майбутні захисники нашої держави демонстрували хороші вміння, швидко й майстерно виконуючи завдання.
Підсумовуючи, голова Хорольської районної організації ТСОУ Віктор Колісніченко вручив грамоти переможцям – учасникам клубів, котрі показали найкращі результати. Перше загальнокомандне місце посіли гості з Борисполя, друге і третє – відповідно юні гвардійці з Хорола та Кременчука.

Сергій МІСЮРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]