- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Студент року” Кременчука

У  Палаці культури Кременчука відбувся конкурс молоді – “Студент року”. У творчій естафеті за звання найкмітливішого, найвродливішого і найрозумнішого взяли участь кращі студенти й студентки шести престижних міських вищих і професійних навчальних закладів.
Кожен із конкурсантів мусив продемонструвати чотирихвилинну “Візитну картку лідера ВНЗ”, розповідаючи про свій рідний навчальний заклад і його дружну студентську родину. В рамках змагання авторських відеороликів учасники презентували власні концепції розвитку рідного міста, зокрема пропонували креативні варіанти вирішення його нагальних проблем. Під час конкурсу “Selfie” було підбито результати тижневого голосування за світлини конкурсантів, заздалегідь виставлені в Інтернеті. Головною інтригою конкурсу стало насичене дотепними жартами, запальними танцями і яскравими шоу “Домашнє завдання”.
Журі визнало найкращим серед конкурсантів Романа Кононенка із Кременчуцького медичного коледжу імені М. Литвиненка. Саме він і здобув почесний титул “Студент року-2016”. Усі учасники конкурсу отримали дипломи й цінні подарунки.
Організаторами заходу стали управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, Молодіжний парламент Кременчука та Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]