- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

· Дзюдо
У Тель-Авіві (Ізраїль) відбувся чемпіонат Європи із дзюдо серед молоді. Кременчужанка Єлизавета Каланіна (вагова категорія 78+ кг) завоювала бронзову медаль, поступившись у півфіналі хорватській спортсменці.
***
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міської ради та ГО “Прогресивна ініціатива” провели змагання із дзюдо серед маленьких спортсменів. Понад 90 учасників уперше випробували свої сили у партері й у веселих стартах з елементами дзюдо.
Кращими були Ілля Роєв, Олексій і Олександр Тонконоги, Кирило Бібік, Денис Сіренко, Дмитро Плеханов, Микита Федорчук, Євгеній Гудименко, Євгеній Чучула, Захар Жорник, Уляна Мичко, Микита Горовенко.
· Плавання
У місті Дніпро пройшов чемпіонат України з плавання серед юніорів. Полтавки Валерія Тугай виборола друге місце на дистанції 200 метрів вільним стилем, Аліна Смірнова була третьою на 200-метрівці брасом.
· Кікбоксинг
Спортсмени бійцівського клубу “Січ” Лубенської ЗОШ № 4 у Харкові, де проводився чемпіонат Украіни з кікбоксингу ВТКА, завоювали 4 золоті, 3 срібні і 2 бронзові нагороди. Чемпіонами стали Руслан Вашечко (дві золоті нагороди у різних видах), Максим Устименко, Владислав Катрич. На турнірі з козацького двобою вихованці спортклубу вибороли 16 медалей, 4 з яких – найвищої проби.
· Гандбол
Гравці ГК “Гребінка” стали бронзовими призерами відкритого турніру за Кубок з гандболу серед чоловічих команд, що проходив у Конотопі на Сумщині за участю колективів Сумської, Харківської і Полтавської областей.
· Пауерліфтинг
Нещодавно в Кременчуці відбувся відкритий турнір з класичного жиму лежачи “Кубок Титана”, де змагалися спортсмени з різних міст України. Абсолютними переможцями стали: серед чоловіків – Валерій Карпов з Полтави, серед жінок – Наталія Іванькова, також представниця обласного центру.

Print Friendly, PDF & Email [1]