- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Вінець селянської праці

З  нагоди Дня працівників сільського господарства аграріїв Полтавщини віншували в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Миколи Гоголя. Зі щирими вітаннями та найкращими побажаннями до трудівників полів і ферм звернулися голова ОДА Валерій Головко, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко. Наголошувалося, що Полтавщина має вагомі здобутки в галузі агровиробництва. Це – 4 місце в державі за валовим виробництвом зернових культур (загалом уже намолочено понад 4,2 мільйона тонн зерна, а планується  понад 5 мільйонів тонн) і лідируючі позиції за обсягами виробництва молока та кількістю поголів’я великої рогатої худоби.
За значний внесок у розвиток аграрної галузі та високі професійні здобутки керівники області вручили групі сільгоспвиробників почесні відзнаки.
Короваї із зерна нового урожаю освятив архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір. Він також привітав хліборобів із професійним святом, подякував за значну допомогу українським бійцям, які несуть ратну службу в зоні АТО, благословив аграріїв на майбутні високі врожаї та висловив надію на те, що в наступному році заколосяться хліба й на сході України.
Майстри мистецтв подарували майстрам полів і ферм святковий концерт.

Людмила ДАЦЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]