- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Вишняківські маршрути шкільного автобуса

Для учнів, їхніх батьків, працівників Вишняківського загальноосвітнього навчального закладу Хорольського району золота осінь принесла приємну подію – придбання шкільного автобуса для підвезення учнів із населених пунктів сільської ради. На подвір’ї школи відбулася святкова лінійка за участю багатьох поважних гостей. Директор закладу Ірина Зубаха подякувала за автобус керівництву району, за фінансову допомогу в оформленні документації на транспорт – місцевим підприємствам і підприємцям. Голова Хорольської РДА Лариса Звірко зазначила, що в нинішньому році це четвертий шкільний автобус, який, за підтримки депутата обласної ради Фахраддіна Аладдін-огли Мухтарова, придбаний за спільні кошти Державного та районного бюджетів.
Влітку Хорольському району на галузь освіти додатково надійшли кошти з обласного бюджету. В межах цього фінансування для школи купили сучасний ноутбук, вручений на святі.
– Мені як депутату обласної ради приємно говорити про співпрацю з органами виконавчої влади й місцевого самоврядування, депутатського корпусу районної ради, – зазначив Фахраддін Мухтаров. – Для придбання цього шкільного автобуса з Держбюджету виділено майже мільйон гривень, з районного – близько чотирьохсот тисяч. Тож щиро сподіваюся, що і в подальшому наша спільна праця буде приносити для громад, маленьких та дорослих мешканців, такі приємні миттєвості.

Сергій МІСЮРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]