- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Чистий шлях” крюківських вагонобудівників

Про підвищення ефективності прибирання вулиць напередодні чергового зимового сезону подбав Крюківський вагонобудівний завод, поповнивши лінійку техніки, призначеної для житлово-комунального господарства. Так, вагонобудівники розробили і вже встигли презентувати на XIV Міжнародній спеціалізованій виставці “Комунтех-2016” підмітально-прибиральну машину КВСЗ-4002 “Чистий шлях”.
Нова диво-техніка здатна замітати, збирати сміття і вантажити його в самоскид. Незабаром перші такі агрегати працюватимуть на кременчуцьких вулицях.
Як інформує прес-служба ПАТ “КВБЗ”, завершується укомплектування ще однієї актуальної новинки для житлово-комунальної сфери – вакуумно-підмітальної машини КВСЗ-4001. Ця техніка взимку прибиратиме сніг і кригу на автомагістралях і міських вулицях, а влітку збиратиме сміття і зрошуватиме асфальтне покриття. Вуличний “пилосос” виробництва Крюківського вагонобудівного заводу буде оснащений баком для сміття місткістю близько 8 тонн, а також багатьма пристроями, які виконуватимуть чимало функцій.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]