- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ворскла” – “Олександрія” – 2:2

У  тринадцятому турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” вдома приймала ФК “Олександрія”. Уже на 10-й секунді зустрічі гості повели у рахунку. Яремчук обіграв захисників полтавців відразу після розіграшу м’яча з центру поля. Вийшов сам на сам з Непогодовим та відправив м’яч у порожні ворота. Окрилені таким початком гри, гості продовжили атакувати і на 21-й хвилині подвоїли рахунок. До всіх негараздів “Ворскли” додалася ще й травма Пердути, який достроково покинув поле. Замість нього вийшов Загорулько, а Ребенок змістився на позицію лівого захисника. Тим часом у “Олександрії” була ще можливість забити. Пономар виходив один на один з Непогодовим, але воротар “Ворскли” виручив свою команду.
У другому таймі “Ворскла” влаштувала справжню облогу воріт суперників. Але забити гол “зелено-білим” ніяк не вдавалося. “Олександрія” ж особливо не форсувала події, граючи на утримання рахунку. На останній хвилині гри арбітр призначив пенальті у ворота гостей за гру рукою у штрафному. Кобахідзе впевнено реалізував одинадцятиметровий – 1:2. А у доданий час, на 92-й хвилині, Одарюк, який вийшов на заміну, замкнув передачу з флангу – 2:2. Таким чином “Ворскла” на останніх хвилинах таки зуміла вирвати нічию.
За “зелено-білих” у звітному матчі грали: Непогодов, Сімінін, Пердута (Загорулько, 43), Скляр, Кобахідзе, Турсунов, Хльобас (Одарюк, 70), Чеснаков, Голодюк, Дитятьєв, Ребенок.
Результати інших поєдинків тринадцятого туру: “Олімпік” – “Волинь” – 2:1, “Шахтар” – “Чорноморець” – 2:0, “Динамо” – “Карпати” – 4:1, “Зоря” – “Зірка” – 2:1, “Сталь” – “Дніпро” – 1:1.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]