- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Журналіст року”: тиждень до фіналу

Спливає останній тиждень до завершення прийому робіт учасників обласних конкурсів “Краща книга Полтавщини” та “Журналіст року”. Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Микола Білокінь провів робочу нараду щодо організації та проведення конкурсу, вшанування переможців. Як уже повідомлялося, нагородження відбудеться на урочистостях з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку 16 листопада 2016 року.
За участю керівників та представників  засобів масової інформації області, керівництва профільного департаменту ОДА було розглянуто робочі питання: щодо складу журі, процедури оцінювання конкурсних робіт, переліку номінацій. Всі зауваження організаторами враховані.
* * *
Як уже повідомляла “Зоря Полтавщини”, прийом заявок на участь у конкурсі “Журналіст року”, що вперше ініційований департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА серед працівників преси, телебачення і радіо, інтернет-видань, інформаційних агентств, а також позаштатних авторів (фрілансерів) області, триває до 1 листопада 2016 року. Конкурс проводиться у номінаціях: “Журналістське розслідування”,  “Громадянська позиція”, “Журналістське відкриття”, “Краще подання резонансного матеріалу”, “Краща публікація” (відео- чи радіоматеріал).
Переможцями конкурсу у кожній номінації визнаються по 2 учасники, чиї матеріали наберуть найбільшу кількість балів. Вони будуть відзначені дипломами і грошовою винагородою у розмірі 1500 гривень.
Організатори запрошують газетярів, радійників, телевізійників області до участі у творчому змаганні. Детально із положенням про конкурс “Журналіст року” можна ознайомитися на сайті облдержадміністрації (розпорядження голови ОДА № 242 від 6.06.2016 року “Про затвердження Положення про обласний щорічний творчий конкурс “Журналіст року”).

Ольга ЩЕГЛОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]