- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Заява на отримання путівки

Для забезпечення санаторно-курортним лікуванням у 2017 році громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, необхідно подати заяви до управлінь соціального захисту населення до 15 жовтня 2016 року.
Закон України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” передбачає право на позачергове щорічне забезпечення санаторно-курортними путівками таких громадян, віднесених до 1-ї категорії, та дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи.
Придбання санаторно-курортних путівок вказаним категоріям здійснюється міськими та районними управліннями соціального захисту населення за рахунок коштів Державного бюджету в рамках цільової бюджетної програми. Нині управління соцзахисту населення проводять прийом документів для постановки на облік і забезпечення санаторно-курортним лікуванням у 2017 році.
Для взяття на облік для отримання путівки постраждалі громадяни до 15 жовтня поточного року подають до управлінь соціального захисту населення за місцем проживання заяву із зазначенням бажаної пори року заїзду, видану в установленому МОЗ порядку довідку для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/о, копію посвідчення постраждалої особи разом iз вiдповiдними вкладками (у разі їх наявності), копію паспорта.

Print Friendly, PDF & Email [1]