- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ворскла” – “Олімпік” – 1:2

У  десятому турі чемпіонату України з футболу Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” вдома приймала донецький “Олімпік”. Обидві команди почали зустріч досить обережно, шукаючи слабкі місця в оборонних позиціях суперників. І тільки під завісу першого тайму вболівальники мали змогу побачити відкритий футбол. Невдовзі й гол не забарився. На 39-й хвилині гості забили м’яч у наші ворота. А на останній хвилині першого тайму “Ворскла” отримала право на кутовий, після подачі якого капітан полтавців Чеснаков встановив рівновагу – 1:1. Другий тайм почався із заміни. Наставник “зелено-білих” Сачко замість Кравченка випустив на поле Хльобаса. І “Ворскла” всіма силами пішла вперед, утім створити реальну загрозу воротам “Олімпіка” їй не вдавалося. А от донеччани на 83-й хвилині знову забили – 1:2. Полтавці доклали максимум зусиль, щоб відігратися. Бартуловіч зі штрафного пробив вище воріт, Коломоєць – дуже слабо і в руки Махарадзе, Чеснаков – небезпечно, але мимо, Кобахідзе дещо не дістав м’яч після навісу в штрафну, Коломойцю не вистачило сантиметрів, щоб замкнути подачу Скляра. І все це протягом трьох-чотирьох хвилин. Але врятувати гру “Ворсклі” не вдалося. Тож після домашньої поразки “Олімпік” випередив наших земляків у боротьбі за входження до першої шістки команд.
За “зелено-білих” у цьому поєдинку грали: Непогодов, Сімінін, Пердута, Скляр, Кобахідзе, Загорулько (Коломоєць, 60), Турсунов (Бартуловіч, 78), Чеснаков, Голодюк, Кравченко (Хльобас, 46), Дитятьєв.
Результати інших матчів звітного туру: “Сталь” – “Чорноморець” – 1:2, “Дніпро” – “Олександрія” – 1:4, “Волинь” – “Карпати” – 1:1, “Шахтар” – “Зоря” – 1:0, “Динамо” – “Зірка” – 2:0.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]