- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Полтавафарм” знову розширює мережу

Чергову аптеку КП “Полтавафарм”, уже другу за останній час, відкрили на вулиці Небесної Сотні, 61, що в Полтаві. За словами в.о. директора КП “Полтавафарм”, депутата обласної ради Валерія Прядка, раніше в Подільському районі обласного центру взагалі не було комунальної аптеки. Тепер же містяни зможуть приходити сюди за доступними ліками.
– Одне із завдань нової аптеки – забезпечувати інсуліном мешканців Подільського району, які раніше їздили за ним до центру міста. Окрім цього в аптеці працюватимуть усі раніше анонсовані програми, які ми розробили спільно з головою обласної ради Олександром Біленьким, зокрема пільгові ліки для учасників АТО і ветеранів, – сказав Валерій Прядко.
Пільговими соціальними програмами не вичерпуються нововведення у реформуванні “Полтавафарму”.
– На базі аптек цього підприємства впроваджується унікальна програма, аналогів якій немає в Україні, – розповів голова обласної ради Олександр Біленький. – Проект “Доброзичлива аптека” – це не лише ліки за доступними цінами. Кожен бажаючий зможе отримати фахову фармацевтичну консультацію в аптеці мережі “Полтавафарм”.
Аптека – це не супермаркет із ліками. Це заклад охорони здоров’я, який у першу чергу повинен допомагати полтавцям, сказав голова обласної ради. Після відкриття закладу Олександр Біленький разом із заступником голови ОДА Олегом Пруглом та керівником підприємства Валерієм Прядком оглянули матеріально-технічне забезпечення аптеки.

Сергій ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]