- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

· Легка атлетика
Представниця Полтавщини Ганна Плотіцина, яка виступала у бігу на 100 метрів з бар’єрами на міжнародних змаганнях Lappeenranta Games у Фінляндії, виборола перше місце, подолавши дистанцію за 13,05 секунди. Про це повідомили у Федерації легкої атлетики України.
· Велоспорт
Переможцем Відкритого Кубка Кременчука з крос-кантрі, три етапи якого відбулися у наддніпрянському місті, став Дмитро Альошин із Олександрії Кіровоградської області. Кращим у заїзді заключного циклу перегонів, де спортсмени мали подолати трасу в 3,5 кілометра, став представник Світловодська, що також на Кіровоградщині, Антон Пустовіт. Загалом у заключному етапі змагань взяли участь 27 велосипедистів з Полтавщини та інших областей. Організатори змагання – міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, управління у справах сім’ї та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, громадські організації “Велосипед”, “Велогараж” тощо.
· Масовий спорт
Найспортивнішим селом Лубенського району нинішнього року стали Тарандинці – команда цієї сільради виборола першість на районній спартакіаді “Краще спортивне село Лубенщини”. Фізкультурники шести сільських рад змагалися з шахів, шашок, легкої атлетики, міні-футболу, волейболу, перетягування канату, гирьового спорту, вправ на перекладині. Друге місце виборола команда Засулля, третє – Калайдинців.

Print Friendly, PDF & Email [1]