- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Нове життя спорткомплексу

Спортивний комплекс Решетилівського професійного аграрного ліцею мені Івана Боровенського не можуть добудувати ось уже 25 років. Та нарешті проблему вирішено. Нещодавно у спорткомплексі офіційно розпочались опоряджувальні роботи. Будівельники завершили демонтаж зруйнованих конструкцій і перейшли до перекриття даху. Дали “старт” будівництву голова обласної ради Олександр Біленький, заступник голови обласної ради Анатолій Ханко і заступник голови облдержадміністрації, депутат облради Роман Товстий.
– Реалізовуємо проект, який забезпечить Решетилівку сучасною спортивною ареною, – розповів Олександр Біленький. – Вкладаємо в нього 9,5 мільйона гривень. Кошти – лише з обласного бюджету. В кошторисі, окрім будівельних робіт, передбачено повне забезпечення спорткомплексу спортінвентарем. Спочатку дехто з депутатів обласної ради досить скептично ставився до цієї ідеї, не вірив, що вкладення коштів дасть результат. Але кілька разів побувавши на об’єкті й переконавшись, що ми слова на вітер не кидаємо, став прихильником проекту.
Завершити будівельні роботи у спорткомплексі планують до кінця року.
– Нині основне завдання – утеплити стіни, – пояснив начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Тимофій Голбан. – Ми не просто відремонтуємо спорткомплекс, ми його термомодернізуємо, щоб зменшити витрати на енергопостачання. До кінця жовтня утеплимо стіни, потім за листопад і грудень закінчимо внутрішні опоряджувальні роботи. Таким чином, думаю, решетилівці до Нового року отримають хороший подарунок.
Оновлений спорткомплекс має стати центром спортивного життя не лише району. Олександр Біленький ініціював проведення на його базі етапів Кубка України з техніки спортивного туризму та скелелазіння. Ідею вже підтримали імениті спортсмени області.

Василь ПЕТРУШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]