- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивні старти держслужбовців

Нещодавно обласний центр приймав спортсменів-любителів з усієї Полтавщини. На стадіоні “Динамо” відбулися фінальні змагання ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців.
Приїхали поборотися за право представляти область на загальнонаціональній стадії 23 команди – збірні РДА з 20 районів, а також трьох регіональних управлінь – Пенсійного фонду, Держказначейства, інфраструктури та туризму облдержадміністрації. Традиційно змагалися в міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

– Цьогоріч ми очікували менше учасників у зв’язку зі скороченнями на державній службі. На наш подив, команд більше. Зокрема у міні-футболі у 2015-му представляли райони і служби 12 команд, нині – 14, з волейболу відповідно 9 і 12 команд. Тому маємо сподівання, що державна служба в нас вийде на нові рівні, як моральний, так і фізичний, – зазначив головний суддя змагань, голова обласної організації ВФСТ “Колос” Анатолій       Головань.
Відбувалася спортивна боротьба на різних локаціях – стадіоні “Динамо” (міні-футбол і волейбол), ПНПУ імені В.Г. Короленка (міні-футбол), УМСА (настільний теніс) і в Полтавському шахово-шашковому клубі.
У загальнокомандному заліку перемогли, як і минулоріч, працівники головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області. Із торішньої третьої на нинішню другу сходинку піднялася збірна Шишацької райдержадміністрації, а “бронзу” завоювала команда Чорнухинської РДА. Переможці у видах спорту розподілилися так: волейбол – Гребінківська РДА, настільний теніс – Оржицька РДА, шахи – Полтавська РДА, шашки – Новосанжарська РДА, міні-футбол – Шишацька РДА. Переможці й призери турніру одержали кубки, медалі й грамоти.
Незабаром збірна держслужбовців Полтавщини відстоюватиме честь краю на ІІІ етапі Всеукраїнської спартакіади, який відбудеться у вересні в Ужгороді.
***
За результатами проведення серед міст і районів Полтавщини місячника з облаштування спортивних майданчиків “Спорт для всіх – спільна турбота” нагородили кращих. Грамотами відзначили: за третє місце – Оржицький, за друге – Лубенський, за перше – Новосанжарський райони.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]