- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Клуб кулінарів

Нинішнього літа у терцентрі соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради  при відділенні денного перебування розпочав роботу клуб “Просто, смачно та корисно”. Відвідуючи його заняття, пенсіонери мають можливість познайомитися з багатьма оригінальними кулінарними рецептами, обмінятися власним досвідом, адже технологія приготування їжі – це та сфера діяльності, в якій можна удосконалюватися все життя.
Територіальний центр є не тільки закладом, в якому надаються різні види соціальних послуг, а й місцем для психологічної підтримки та розвитку різнобічних інтересів пенсіонерів  міста. Здавна славився Посульський край чудовими господинями, які з покоління в покоління передають свої куховарські секрети.
Відкриття нового клубу відбулося в день неофіційного свята, яке іменують Міжнародним днем огірка. Пам’ятник цьому овочу нещодавно встановили в Лохвиці.  Перше засідання  провела визнаний кулінар Ганна Валеєва, яка часто пригощає виготовленими власноруч смаколиками відвідувачів терцентру.  Жінки продемонстрували свої вироби, запланували спільні  майстер-класи для бажаючих познайомитися з мистецтвом кулінарії.

Print Friendly, PDF & Email [1]