- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Дніпро” – “Ворскла” – 1:1

У  четвертому турі Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” на виїзді грала з “Дніпром”. Матч активніше розпочали полтавці. Однак першими реальну загрозу біля воріт суперника створили господарі. Після цього “ворскляни” взяли гру під свій контроль. Господарі у свою чергу часто помилялися. На 15-й хвилині свою команду уперед міг вивести Дитятьєв. Та м’яч пролетів над поперечиною. Під кінець першого тайму реальний шанс мали дніпровці, але Когут і Баланюк ним не скористалися.
Початок другого тайму ознаменувався ударом Кобахідзе – м’яч пройшов поруч зі штангою. “Ворскла” атакувала, але першими забили футболісти “Дніпра”. Коломоєць зіграв рукою у власному карному майданчику, суддя був безапеляційним, і на 53-й хвилині Близнюченко з одинадцятиметрової позначки влучно посилає м’яч у ворота полтавців – 1:0. Сачко робить заміну, посилюючи напад. І відразу Хльобас створює небезпечний момент біля воріт “Дніпра”, потім не вистачило влучності Кобахідзе. Нарешті на 63-й хвилині Хльобас у ближньому поєдинку зумів переграти голкіпера господарів після того, як той відбив влучний постріл Бартуловіча – 1:1. Далі гра тривала у рівному двобої. Однакова кількість моментів для взяття воріт сильнішого не виявила і змусила команди поділити очки.
За “Ворсклу” у цьому поєдинку грали: Непогодов, Пердута, Кобахідзе (Загорулько, 86), Чеснаков, Ткачук (Бартуловіч, 56), Скляр, Ребенок, Хльобас, Коломоєць, Дитятьєв, Пилявський.
Результати інших матчів третього туру: “Волинь” – “Зірка” – 1:0, “Олександрія” – “Зоря” – 0:1, “Карпати” – “Шахтар” – 2:3, “Сталь” – “Динамо” – 1:2, “Чорноморець” – “Олімпік” – 3:0.

Віктор НЕГРЕБЕЦЬКИЙ
Спортивний оглядач

Print Friendly, PDF & Email [1]